2777
2789
عنوان

ترک تحصیل

87 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه رشته ای دارم میخونم تو دانشگاه که اصلا هیچ آینده ای نداره و بعدش که لیسانسم رو بگیرم به هیج دردی نمیخوره ‌

واسه همین فکرامو کردم چرا الکی هر ترم ۱۲ میلیون اینا بیام پول بدم. دیگه نمیرم دانشگاه. ولی به کسی چیزی نمیگم. بقیه فکر کنن دارم میرم.

فقط نگران یه چیزی ام اینکه بعد ها که ازدواج کردم دوس ندارم به شوهرمم حتی  بگم. دوس دارم فکر کنه لیسانس دارم. به نظرتون میفهمه؟

به نظر خودم نه از کجا میخواد بفهمه؟ قبل ازدواج که نمیگن بیار مدرکت رو ببینیم بعدش هم که ازدواج کردم بعد ها یه زمانی اگه گفت میگم نرفتم هنوز از دانشگاه بگیرم لیسانسم رو. یا فوقش یه مدرک جعل میکنم نشونش میدم.

شما نظرتون چیه؟

حالا که هزینه کردی در حد کاردانی بخون که بعداً هر رشته دیگه خواستی بری کاردانی به کارشناسی راحت بری و دوساله کارشناسی بگیری.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی مثلا؟ فقط رشته های خیلی تاپ آینده دارن. بقیه رشته ها یا هیچی نمیشه تهش یا میری یه جایی کار میکنی ...

بعدش من خیلیا رو دیدم تو فامیل آشنا همسایه که فقط لیسانس گرفتن تهش رفتن یه شغل دیگه

چی مثلا؟ فقط رشته های خیلی تاپ آینده دارن. بقیه رشته ها یا هیچی نمیشه تهش یا میری یه جایی کار میکنی ...

خب ۲۰ میلیون هم نسبت به اینکه درامدی نداشته باشین بهتره قطعا