2777
2789
عنوان

موهاتون چه رنگیه ؟!😎😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 4054 بازدید | 63 پست

نچرال و دست نخورده و بکر خرمایی با رگه های طلایی 😎

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

نه بابا مكه ديوونه اي

خيليم رنگ موهات خوبه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچهامن عکس میذارم بگید رنگ کنم باز.من طی تقریبا۶ماه حدود۱۶باررنگو دکلره کردم خودم توخونه ارایشگانرفت ...

چرا اینهمه رنگ 

آخه مجرد یا باید یه رنگ شاد و فانتزی یا اینکه رنگ موهای خودت باشه به نظرم 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    

مشکیه موهام

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا اینهمه رنگ  آخه مجرد یا باید یه رنگ شاد و فانتزی یا اینکه رنگ موهای خودت باشه به نظرم  ...

عکس موهامو دادم.همشون توی رنج رنگ میکردم کنفی نسکافه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
بچهامن عکس میذارم بگید رنگ کنم باز.من طی تقریبا۶ماه حدود۱۶باررنگو دکلره کردم خودم توخونه ارایشگانرفت ...

موهات يه قهوه اي طبيعي رنگ كن

بعد بزار جون بگيره

هرچي موهات سالم تر و مرتب تر باشه شيكتره

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
عکس موهامو دادم.همشون توی رنج رنگ میکردم کنفی نسکافه

به نظرم روی همینو آلبالویی یا بادمجونی کن خیلی خوب میشه 

داغون کردی موهاتو که 

اره موهام خیلس قشنگ بودن.دوستام ک توخیابون میببن میگن صبور وای بحالت اون موهاروخراب کرده باشی بااین کارت🙈🙈🙈🙈🙈

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
جدی پس دست نزنم ؟

بنظر منكه نزن

فوقش چندتا لايت توش در بياري

وای مجردی اینهمع رنگ گذاشتی حیفه موهاته

به نظرم هایلایت کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
موهات يه قهوه اي طبيعي رنگ كن بعد بزار جون بگيره هرچي موهات سالم تر و مرتب تر باشه شيكتره

آره منم موهام دکلره بود خراب شده بود رفتم تهشو کلا کوتاه کردم خیلی خوب شده الان با اینکه خیلی کوتاه شد