2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی و بارداری

116 بازدید | 11 پست

امشب حواسم نبود ساعت حدود نزدیک ۸ اینا بود دستم و رو شکمم گذاشتم سریع برداشتم از شانس من امشب همه جام میخارید یه لحظه رفتم دستشویی لباسمو دادام بالا ناخنم به شکمم خورد وسواس گرفتم دیوونه شدم میگم نکنه واقعیت داشته باشه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا یه مشت اراجیف و خرافاته. 

خیالت راحت،  هیچی نمیشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مردم ساده وخرافاتی ای خدا شکرت

آره بخدا کاش بساط این خرافاتو جمع میکردن من اصلا خرافاتی نیستم ولی از وقتی باردار شدم حساس شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب اصلا اگه واقعیتم باشه به شکمت دست زدی نهایت یه لکه رو شکمش میفته که نشونه هست ولی با جای دیگت دس ...

بچه های من هردوشون لک رو شکم وپاشون دارن درحالی ک اصلا ماه گرفتگی واینا ندیدم

ایناهمش خرافه است 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه های من هردوشون لک رو شکم وپاشون دارن درحالی ک اصلا ماه گرفتگی واینا ندیدمایناهمش خرافه است

آره بخدا خرافات دست از سرمون برنمیداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40