2777
2789

رشتم حقوقه الان دیگه ترم دو میشم دانشگاه ازاد تو استانمون ک خونمون در حال حاضر شهرستانه

بعد یکم سخته رفت و امد برام بعضی وقتا کلاسا صبح زودن بعضی وقتا برفه بارونه و هزار چیز دیگه

و اینکه مامانم کارمنده و خرج من و داداشم و کلا خونه رو ب تنهایی میده

بعد من موندم خوابگاه بگیرم ک هزینش زیاد میشه خورد و خوراک و خوابگاه و شهریه و ...💔💔🥲🥲یا اینکه بیام دانشگاه شهرستان ک حقوق ندارع ولی حسابداری داره نمیدونم واقعا ریاضیمم خوب نیست 

واسه حقوق گفتم بعد لیسانس ازمون وکالت و اینا بدم از طرفیم میدونم زیاد اراده هم ندارم میترسم هزینه کنم ولی چیزی نشم رشته حسابداری هم ریاضیم خوب نیست نمیدونم چیکار کنم کارم گریه شده🥲🥲 شما بودین چ میکردید من تصمیمم حتی بلد نیستم بگیرمم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلم میشه بگین

وکالت الان بخاطر طرح تسهیل خیلی دیگه قبولی داده بنظرم خوب نیست اینهمه خروجی. 

بعد اینکه نزدیک خونه ام. هزینه هام کمتره. 

حسابداری الان تمام آزمون ها حسابدار رو دیگه میخوان

وکالت الان بخاطر طرح تسهیل خیلی دیگه قبولی داده بنظرم خوب نیست اینهمه خروجی. بعد اینکه نزدیک خونه ام ...

بیام شهر خودم اصن هزینه هام خیلی کمتر میشه فقط میمونه شهریه

میدونی از چی میسوزم

حس میکنم خیلی ب درد نخورم ازین شاخه ب اون شاخه میپرم همش

و اینکه ی ترمم الکی شهریه دادم من خیلییی بی مصرفم

خدایا بینهایت شکرت💚💚