2777
2789
عنوان

جلوی مادر شوهر جارو نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 34 پست

زن عموم اینجوری بود عموم طلاقش داد دقیق بخاطر این اداهابخدا 😂 

کوردای این تاپیک لطفا این اداهارو در نیارین 

این سیاست رو مردای کورد جواب نمیده هیچ تازه از چششونم میوفتین و احتمال داره طراقتونم بدن 🤣🤣🤣

البته حقم دارن والا ی جارو کشیدن چیه دیگ آدم آه و اوه کنه 

دقیقااصلا حرف زدن خانوم ها هم عوض شدهتو همین تاپیک یکی برام نوشتجمع کن بابا این طرز حرف زدن واقعا بخ ...

ببین این همه دیدیم و شنیدیم بعضی مردا و پسرا بعد ازدواج صدوهشتاد درجه عوض میشن خب جادو جمبل که نشدن این سیاست زناشونه که رام شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن عموم اینجوری بود عموم طلاقش داد دقیق بخاطر این اداهابخدا 😂 کوردای این تاپیک لطفا این اداهارو در ...

شاید عموی شما با همسرش مشگل دیگه داشته من ی مورد کرد تو فامیل داشتیم که اقا تمام کارای زن وستا دختراشو میکرد ی جان میگفت صدتا جان میشنید چرا کرد هارو اینقدر خشن نشون میدین. 

زن عموم اینجوری بود عموم طلاقش داد دقیق بخاطر این اداهابخدا 😂 کوردای این تاپیک لطفا این اداهارو در ...

خب شاید زن عموی شما افراطی اینکارو میکردن یا مشکلات دیگه هم بوده

اتفاقا ادایی بودن خوبه، خانوما باید یاد بگیرن ادایی باشن عشوه بیان به شوهر القا کنن که ظریف هستن و شوهر رو با سیاست و چشم و ابرو بگیرن تو مشتشون

یا رب آن دِه که آن بِه ...

عزیزم من شوهرم ترکه ...ناز کردن تو فیلم ها هم چندشش میشه سریع ی فحش نثار بازیگرش میکنه... رو شوهرمنم جواب نمیده این همه ادا اطوار ...نهایت تهش به اینجا میرسه که جاروبرقی و از بالکن پرت میکنه پایین 🤣🤣🤣🤣