2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی جانممم،به قول بعضیا بالاخره صبح میشه این شب،باز میشه این در...🫠

🙂 بچه دارم میشم بعد روزی هزار دفعه میگیم اخه بچه برا چیم بود داشتم زندگیمو می‌کردم و کلا این روزا از یادمون میره 

آزمایش دادم منفی شد

🥺 ای بابا چقدر ناراحت شدم بخدا انگار ازمایش خودم منفی شده نمی دونم چی بگم میدونم آدم اون روزی که می فهمه یکم بهم میریزه اما فردا اوکی میشه توکل به خدا انشالله ماه جدید غصه نخوریا انقدر تلاش می‌کنیم تا بشه 

ما می توانیم 🙂

🥺 ای بابا چقدر ناراحت شدم بخدا انگار ازمایش خودم منفی شده نمی دونم چی بگم میدونم آدم اون روزی که می ...

ای خواهر از صبح همش گریه می کنم از اول میدونستم این ماه هم نمیشه ،دور و برم همه با یکی دو دور اقدام باردار شدن،اما من چی

ای خواهر از صبح همش گریه می کنم از اول میدونستم این ماه هم نمیشه ،دور و برم همه با یکی دو دور اقدام ...

عزیزززم خودتو ناراحت نکن چاره‌ای نیست جز تحمل چند روز دیگه بازم اقدام می‌کنی ایشالله این سری میشه غصه نخور 

🥺

نه همون کارای ماه پیش لتروزل داد روز تخمک گذاریمو پیدا کرد تخمک آزاد کرد گفت برو اقدام کن 

حالا باید منتظر موعدم بمونم تا این ماه قسمتم چی باشه

من دو روزه اقدام کردم 

موعدم چهاردهم پونزدهمه 

نه همون کارای ماه پیش لتروزل داد روز تخمک گذاریمو پیدا کرد تخمک آزاد کرد گفت برو اقدام کن حالا باید ...

چند تا فولیکول داشتی

امپول ازادسازی زد؟؟

چند وقته اقدامی

انشاالله که خیره نگران نباش ، این ماه جفتمون مامان میشیم ته دلم امید دارم

نه همون کارای ماه پیش لتروزل داد روز تخمک گذاریمو پیدا کرد تخمک آزاد کرد گفت برو اقدام کن حالا باید ...

فولیکول های من برای روز ۷ پریودیم ، ۱۰،۱۱، ۸ بودن دیگه بعد از اون هم نرفتم سونو فقط hmg میزنم روز پنجشنبه هم hcg  میزنم

چند تا فولیکول داشتیامپول ازادسازی زد؟؟چند وقته اقدامیانشاالله که خیره نگران نباش ، این ماه جفتمون م ...

نمیدونم دکتر من نمیفرسته سنو به منشیش گفتم گفت از رو کیت تخمک گذاری می فهمه تحربه‌اش بالاس 

ماه دومه اقداممه 

نه آمپول نمیزنه با دست آزاد می‌کنه فولیارو 

انشالله هر چی مصلحته

فولیکول های من برای روز ۷ پریودیم ، ۱۰،۱۱، ۸ بودن دیگه بعد از اون هم نرفتم سونو فقط hmg میزنم روز پن ...

فولی من ماه پیش روز یازده فول فول بود این ماه یازدهم سیکل رفتم گفت برو سیزدهم بیا فکر کنم ریز بودن اما ماشالله برا تو خوب بودن دلم روشنه برات