2777
2789
عنوان

ارتودنسی میخوام بکنم

1312 بازدید | 15 پست

سلام خانوما. من دندونای فک بالام یه مقدار انحراف داره و میخوام ارتودنسی کنم. دکتر خوب تو اصفهان میخوام که ارتودنسی بزرگسالان تخصصش باشه. ممنون میشم تجربه های خودتونو بگید. هزینشم بگید.

اگه مشکل دندونت فقط نامرتبی هست و فکت جلو نیست فیسینگ  کن، هم هزینش خیلی کمتره هم لازم نیست چند سال دندونات سیم کشی باشه و توی یک جلسه کاملا مرتب و منظم میشن، من دندونام کاملا بالا و پایین و کج و کوله بودن فیسینگ کردم خیلی راضی هستم

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل دندونت فقط نامرتبی هست و فکت جلو نیست فیسینگ  کن، هم هزینش خیلی کمتره هم لازم نیست چند ...

ممنون. تاحالا اسمشو نشنیده بودم. شما کی انجام دادید و هزینتون چقد شد؟

و این که دکتر خوب میشناسید؟ 

من خوشبختانه فکم اصن جلو نیست. اما دندان 4م سمت چپ بالا بدلیل کمبود جا تو بچگیم کشیده دندون پزشک احمق  

حالا دندونا بالا یکم شیفت پیدا کرده و تقارن صورتمو بهم زده.... اصن این مشکل من قابل حله؟ 

فیسینگ همون ونیرکامپوزیت هستش

منم فقط دوتا از دندونای فک بالام نسبت به بقیه جلوتره. راستش میترسم بهشون دست بزنم بیشتر تو فکر ارتودنسی هستم . میگم نکنه  با لمیننت و کامپوزیت دندونام خوب در نیاد زشت بشن 

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  
منم فقط دوتا از دندونای فک بالام نسبت به بقیه جلوتره. راستش میترسم بهشون دست بزنم بیشتر تو فکر ارتود ...

دقیقا من دوتا دندون نیش بالاییم از بقیه جلو تر و بالاتر بود انگار گرگ 😂 ولی خداروشکر عالی شده

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
ممنون. تاحالا اسمشو نشنیده بودم. شما کی انجام دادید و هزینتون چقد شد؟ و این که دکتر خوب میشناسید؟&n ...

من شیرازم دکترای شهر شما رو که نمیشناسم...من پارسال انجام دادم فقط ردیف بالایی تا دندون نیش یعنی شیش تا دندون یک و نیم شد

دقیقا من دوتا دندون نیش بالاییم از بقیه جلو تر و بالاتر بود انگار گرگ 😂 ولی خداروشکر عالی شده

منم دندونای نیشم تیزه عین خون آشام😈

با فیسینگ درست میشه؟

برایش نجنگیدم این واژه مرا میکشد...

گرگ !!!!😂😂😂😂 من یادمه وقتی میخواستن دربیان  زبون میزدم بهشون . نمیدونم الان چیکارشون کنم سایز و اندازه شون خوبه ولی جلوترن

منم دندونای نیشم تیره عین خون آشام😈 با فیسینگ درست میشه؟

برای من که درست شد... من حوصله ارتودنسی نداشتم که چند سال طول بکشه

من شیرازم دکترای شهر شما رو که نمیشناسم...من پارسال انجام دادم فقط ردیف بالایی تا دندون نیش یعنی شیش ...

یعنی به دوتا دندون 6 تا دندون جلوت رو دستکاری کرد؟ من دوتا دندونی که کنار دندونای بزرگم هستن یعنی هر چهارتا رودست میزنه؟

یعنی به دوتا دندون 6 تا دندون جلوت رو دستکاری کرد؟ من دوتا دندونی که کنار دندونای بزرگم هستن یعنی هر ...

نه دستکاری نمیکنه یه روکش میاد روشون که شبیه به لمینته ولی کاملا طبیعی هست