2777
2789
عنوان

عقاید مزخرف بس لطفا😑

102 بازدید | 5 پست

توجه کنید و دقت بفرمایید و فریب احد الناسی رو در مورد ماه گرفتگی نخورید . در هنگام ماه گرفتگی کلا نماز آیات واجبه و بس. به هیچ چیز دیگه ای هم توجه نکنید . اتفاقا خانم های باردار برن نگاه کنن و لذت هم ببرن و هیچ نحسی و بدی ای وجود نداره. بلاگر های خرافات و دزد های ایمان و عقیده که تکلیفشون مشخصه، اما بدبدختی اینجاست که دوستان روحانی ما شروع کردن به دامن زدن به خرافات ماه گرفتگی. خب اخه بچه جان اگه چارتا چیز از اینور و اونور شنیدی رو که نباید تحقیق بیای منتشر کنی. بشینید صرف میر کار کنید و دست از سر دین و باور مردم بردارین ....

والا روحانیون فقط به نماز ایات سفارش میکنن بقیه خرفا نمیدونم از کجا در میاد ،البته اینکه به ماه نگاه نکنن خانم های باردار هم باوری بوده که از قدیم بوده ،موارد متعددی هم دیده شده که واقعا مادر تو بارداری ماه گرقتگی رو دیده و بچه دچار شده  موارد متعددی هم‌بوده که چیزی نشده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

کلا این عقاید نحسی ماه خونین برای یهودیاس‌ نه ما 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا روحانیون فقط به نماز ایات سفارش میکنن بقیه خرفا نمیدونم از کجا در میاد ،البته اینکه به ماه نگاه ...

اگر اعتقاد داشته باشه اون طرف و انرژی بده به این اعتقادش صددرصد میشه

بقیه رو نمیدونم ولی منکه خودم نماز ایاتم رو خوندم به ماه گرفتگی هم نگاه نکردم ،مگه هرشب ادم میره وامیسته ماهو نگاه میکنه ؟ امشبم مثل بقیه شبا که نگاه نمیکردم نگاه نمیکنم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم