2777
2789

من ساس دارم، هر کاری بگی تا حالا کردم، راههایی که به عقل جن نمیرسه رفتم، ولی تخت خوابم داره، هرچی سم میزنم نمیره، شوهرمم زیر بار نمیره بندازیم دور، جون پول نداریم دوباره بخریم، تخت چوبی درجه یک بوده برای جهیزیم بوده، ولی ساس زده ، منشا اصلیشم همونحاست، 

حالا مخوام سمپاش بیارم گاز ویکانه با کپسول بزنه، دعا کنید برام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیب تموم نشده خواهرم تابستونی خونه اش گرفت با یه دوره سمپاچی سوزوندن گوگرد همه رفتن

زود فهمیده حتما، من بدبخت تا فهمیدم جاگیر شده بودن، دعام کن خواهر روزگارم جهنم شده

اگر گاز بزنم و نشه، حتما میکنم، از کجا بخرم قرص برنج؟

والا خیلی سخت گیر میاد من چون شوهرم یه رفیق تو سم فروشی داشت بهمون دادن وقتی هم که می‌خواستیم بزاریم یه بنده خدا سم پاش گفتیم اومد وقتی دید قرص هارو دید گفت اینا خیلی خوبه ما قبلا از اینا کار می‌کردیم الان دیگه گیر نمیاریم از کجا آوردین منم گفتم از آشنا گرفتیم ولی شوهر عمم می‌گفت یه بازاری هست مخصوص داروهایی که قاچاقی میارن و گیر نمیاد تو بازار از اونجا میشه گرفت 

اگر گاز بزنم و نشه، حتما میکنم، از کجا بخرم قرص برنج؟

تنها راه قرص برنج هست

حتما اگر قرص گذاشتی تموم درز پنجره هارو و پریز هارو با چسب پهن محکم ببند 

گاز و برق رو هم قطع کن بعد مثال تو خونه طناب ببند بعد پتو ها و لباس هارو با تشک هارو آویزون کن روش که لاشون باز باشه

فرش هارو زیرش قابلمه روحی بزار که زیرش هم بشه قرص گذاشت

و یادت نره هر متر مربع به دونه باید بزاری و سریع انجام بدی که رو خودت تاثیر نزاره چون واقعا بو میده به پوست هم نباید بخوره

و اینکه یه هفته باید درا بسته باشه البته اگر خیس استفاده‌ بشه اگر خشک بزاری که یک‌ماهه طول می‌کشه فکر کنم 

حتما اگر مثلاً آپارتمانی هستین طبقه بالا و پایین هم باید خونشون چک بشه چون مثال شما این کارو می‌کنی اگر اونا داشته باشن باز حتی از راه آب یا پریز میان خونتون