2777
2789

بچه کوچیک منظورم نیست بچه ای که عقلش برسه و بدونید این حرف ها از اعماق ذهن و قلبشه و شوخی نیست مثلا یه نوجوون یا جوان باشه 

اگه بگه کاش نبودم کاش به دنیام نمی‌آوردی کاش میشد بمیرم چه حسی پیدا می‌کنید؟صادقانه ایا براتون مهمه یا جدی نمی‌گیرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی موقع هایی ب مامانم میگم چون زندگیم سخت میگذره نه اینکه تقصیر اونا باشه نه سرنوشت فعلا خوب نبوده برام دلم میگیره اینجوری میگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

وای 

خدا کنه هییییچ زمانی این جمله رو نشنوم 

هیچ مادری نشنوه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

قطعا مهم

همه ما بارها بارها این سوال رو از خودمون پرسیدم

من چرا بدنیا اومدم

اگه نمی یومدم به کجای جهان به این بزرگی بر می خورد

و.. 

این آغاز شناخت خود و مشکلات جهان پیرامون.. 

براش وقت بذار به سوال هاش جواب بده 

تو چه دوره سنی هست؟

من خودم بخوام صادق باشم ۱۹ سالمِ و دوسال تحت فشارای درسم و خب مامانم هی میگه اگه فلان رشته میرفتی...فلان 

منم واقعا عصبیم این روزا حالم خوب نیست قبلا کلی چیزای جورواجور درست میکردم ولی الان اعصابم نمیکشه و خب این حرفارو جلوی خانوادمم زیاد زدم متاسفانه...

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

جمله ایه که توی 20 سال زندگیم کم نگفتم به مامانم 

و واقعا حق دارن بچه های بزرگترتون اگه گاهی اینا رو میگن 

سعی کنید بفهمید چی آزارشون میده ولی خیلی پاپیچ و گیرم نشید 

یادمه یه بار با بابام بحثم شد گفتم من نخواستم که به دنیا بیام! بابامم گفت مگه ما خواستیم به دنیا بیایم؟ گفتم ولی شما گناهتون سنگینه چون خودتون نخواستید به دنیا بیاید ولی خودتون تصمیم گرفتید منو به دنیا بیارید 

اولین بار 15 سالگی همچین حرفی زدم و تو روش وایستادم

و هنوزم گاهی پای همون حرفم هستم 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بنده خدا حق گفت بحثم اصلا شما نیستی خانوادها فقط مارو قربانی دل خودشون کردن و بچه هارو قربانی فرهنگ ...

هر چی که خودشون نشدن و از ما میخوان حتی رفتارمونم میخوان تحت کنترل داشته باشن چیزی که من ازش متنفرم...

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^