2777
2789
عنوان

بفرمایید شام مادرزن پز😍💋

| مشاهده متن کامل بحث + 28034 بازدید | 460 پست
مگه گردن میگیرهولش کناین اصلا ذاتش خرابهبیا بریم دیگه باهاش حرف نزن😍 درخواست دوستی بده کاربری اصلی‌ ...

شما سکوت کن  دیگه همه فهمیدن تهمت زدی  کجامن گفتم سه تا بچه دارم چرا اینو مشخص نمیکنی  

https://daigo.ir/secret/41700181532

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا ندیده خوشم اومده ازتون همونیم که گفتم پنجتا بچه دارم دهه شصتی هستم مامان اروین بخاطر داش ...

منم دوستت دارم.....حتما کابریتو بخاطر میسپارم

😍😍😍😍😍😍

آره چقدر خوب....خدا بچهاتو برات نگه داره

منم ۴ تا بچه دارم

دقیقا یکی نوشته بود چرا بهار۲۱۲۴نمیگیالانم انلاینه و قشنگ داره پیام میبینه آدم دورویی هم نیستمگفت او ...

اینجا کسی خودش هستو قبول ندارن و میکوبن مثل تو و کاربر ۰۰۱۰ 

دروغگو هایی امثال اینو دوس دارن

میدونمم چرا 

نمیگم اینجا برداشت بد نشه کسی ناراحت شه

و دلیلش لاکچری بازی و این چیزاس چشم یه سریا بر نمیداره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
رهادرقرن شما اول برو با کاربری اصلیت بیا بعد ادعا کن وحرف بزنمگه نمیگی چند کاربری داشتن خلاف قوانین ...

کاربری اصلی من تعلیقه

من از کسی ترس ندارم

حوصله مورد لطف قرار گفتن با انواع الفاظ و فحاشی توسط کاربری‌یای هزار و یک رنگ شما رو ندارم‌‌.

من حرفامو زدم. کاربری هم مال خود شخص خودته‌. آدم حسابی‌یا باور میکنن دو تا دروغگوی فحاش هم مثل تو حاشا.

شبت‌بخیر

گناه داره یا ازادش کنید یا بکشیدش اینطوری زجر میکشه

حیوونی کشتن چرااااااا

فردا صبح همسرم میبره خیابون ول کنه،، چون از بالکن یاجایی آزادش کنم باز میاد خونه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اینجا کسی خودش هستو قبول ندارن و میکوبن مثل تو و کاربر ۰۰۱۰ دروغگو هایی امثال اینو دوس دارنمیدونمم چ ...

اره واقعا دقیقا 

گُل گفتی💐🫂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

دوستان دقت کنید اینا اومدتهمت بزن دیدن نه من دستشونو روکردم دیشب پشت یه کاربری روگرفتن که العان میگم برین وپیاما  واعترافاتشو ببنید  اینا سوختن چون دستشون رو شده 

تاپیک هشتمم صحفه ۵و صحفه ۱۸

وصحفه ۲۲که میگه ۱۵تا کاربری دارم  واینایی که دارن ازش دفاع میکنن کاربریخای خودشن  

العانم گفتن گفتی سه تابچه دارم خوب احمق من هزاربارعکس شناسناممو کذاشتم  یه چیزی بگو که مردم نخندن به عقلت   بابا مثل ادامس چسبیدن به  تاپیکای من  نمیدونم  تاپیای من پربازدید میشه چرا اینا به چشماشون فشارمیاد خوب  مهربونم  همخ دوستم دارن شماهم دلتون سیاه نباشه محبوب میشین  فقط میان تهمت میزنن  ونمیتونن اثبات کنن بابا من اثبات کردم  شما  اصبات کن خودتو که کی هستی مثل کش تونبون  دنبالمن ول نمیکنن 😂😂

https://daigo.ir/secret/41700181532