2777
2789

طریقه اذای نماز:

بعد از نیت و تکبیر و خواندن حمد آیه های یک سوره را پنج قسمت کند

مثلاً سوره «قُلْ هُوَ اللهُ احد» را به ترتیب زیر تقسیم کند

قبل از رکوع اول: «بِسْمِ الله الرحمن الرحیم» بگوید

و به رکوع رود بعد بایستد و بگوید: «قُلْ هُوَ اللهُ احَدٌ»

باز به رکوع رود و سربردارد و بگوید:

«الله الصمد»

باز به رکوع رود و سر بردارد و بگوید: «لم یلد و لم یولد»

و به رکوع رود و سر بردارد و بگوید «وَ لَمْ يكنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ»

بعد به رکوع رود و بعد از سر برداشتن دو سجده کند و رکعت دوم را نیز مانند رکعت اول به جا آورد و در آخر تشهد بخواند و سلام گوید.

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش من اینجا بگم اونایی که نمیدونن مطلع بشن تو شبی که ماه گرفتگیه اقدام نکنین برا بچه دار شدن ...

واقعا؟

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

باید صبر کنیم تموم شه بعد بخونیم؟ یا مثلا میتونم نیم ساعت دیگه بخونم در حینش؟

از اولش تا وقتی شروع به باز شدن میکنه اگه بعد شروع بخونی باید به نیت قضا باشه

ممنون.الان داشتم دنبالش میگشتم

خواهش میکنم جانم التماس دعا