2777
2789
عنوان

خانمای باردار میشه بیان

95 بازدید | 13 پست

من رفتم سونو آنومالی  دکتر گفت برای خونرسانی به جنین شبی دوتا آسپرین بخورم کسی تا حالا خورده من میترسم میگم نکنه عوارض داشته باشه   سنمم ۳۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اسپرین فک کنم توهفته های اولیه سقط اورهم باشه البته اگرمتخصص گفته هیچ حرفی درش نیس

حالا نمیدونم کسی آسپرین خورده یانه نمیدونم یه دکتر دیگه برم

اره بخور حتما من بعد سونو ان تی شبی یکی میخورم همه چی اوکیه ،وزن بچه هم عالی

واقعا پس برای چی به من گفته روزی دوتا بخورم ولی من یکی بیشتر نمی‌خورم 

واقعا پس برای چی به من گفته روزی دوتا بخورم ولی من یکی بیشتر نمی‌خورم

سلام عزیزم،  من تقریبا مشکل شما رو دارم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم، من تازه نه هفته هستم، از دو هفته پیش دکتر برام آسپیرین نوشت، بدون هیچ آزمایش خاصی، گفت شبی یه دونه ضرر نداره، من بارداری قبلیم از اول آسپیرین خوردم ولی بخاطر عدم رشد جنین، سقط شد. حالا خیلی شک دارم که بخورم یا نه، که البته تا الان نخوردم.

سلام عزیزم، من تقریبا مشکل شما رو دارم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم، من تازه نه هفته هستم، از دو هفته پ ...

سلام عزیزم آره بخدا منم موندم چیکار کنم 

سلام عزیزم بحاطر مشکل خونرسانی جفتم سر بارداری اولم بله خوردم کاملا هم بچم سالم بو 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام عزیزم بحاطر مشکل خونرسانی جفتم سر بارداری اولم بله خوردم کاملا هم بچم سالم بو

سلام گلم ممنون عزیزم خیالم رو راحت کردی آره به منم دکتر همین رو گفت برای خونرسانی بهتر 

سلام عزیزم، من تقریبا مشکل شما رو دارم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم، من تازه نه هفته هستم، از دو هفته پ ...

سلام عزیزم مثل اینکه دارو ی بدی نیست خیلی ها هم خوردن من دیگه میخورم شما هم بخور   انشالله خیر باشه