2777
2789
عنوان

کسی تو حاملگی دندون کشیدههههه🫢🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست
اره ولی چون شرایط روحیم خوب نیست هرحرفی میتونه استرسیم کنه🫠

این استرس از همه چی بدتره بچه رو آب میکنه فقط بیخیال باشو از حاملگیت لذت ببر بعدا دلت برای این روزا تنگ میشه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونم میگفت ی دکتر قدیمی کفته دکتر من بهترین دکتر اصفهانه خیلی میفهمه گفت من ماه دیگه اجازه نمیدم فقط ...

دوباره گفت بگو علم پیشرفت کرده منم فقط نظر دکترم مهمه دیگه دهنش می‌بنده 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
اره ولی چون شرایط روحیم خوب نیست هرحرفی میتونه استرسیم کنه🫠

من درک میکنم مادرشوهرت هم طبق باور قدیمیا میگه و نگران شده از دید خودش  ولی متاسفانه یکم نمی فهمه پا به ماهی و نباید نگرانت کنه بشین لذت ببر و هر کاری که انجام میدی رو نگو تا روح و روانت آروم باشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

من نگفتم شوهرم گفته من اصلا نمیزارم چیزیو متوجه بشن

آفرین بهت 

خب میتونی به اونم بگی و طوری متوجهش کنی و صحبت کنی باهاش که ناراحت هم نشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

اینجوری نیست اونم میخواسته ببینه راه حلی نداره نرم دندونپزشکی

ای بابا 😐😒