2777
2789

مهریشو کامل گرفته رفته بود با داداشم زندگی کنه حالا داداشم گفته از پس هزینه هات برنمیام برو پیش بابام بعد دوسال قهر و دادگاه و فلان با بابام 

داداشم کلا ۱۹سالش بود مامانم سر داداشم گذاشت از خونه رفت چون بابام بخاطر سیگار داداشمو دعوا کرده بود 

حالا داداشم معتاد شده میگه برو من نمیتونم کار کنم خرج تورو بدم 

بابام میگه نمیخوامش حس میکنم یکی دیگه رو زیر نظر داره ولی واقعا ب بابام حق میدم ماشین زیر پاشو برا مهریه ازش گرفتن تا قرون آخر مهریه جهیزیه و طلاهاشو گرفت مامانم

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

مامانم کلی هم پیش بقیه فوش داده به بابام 

حالا خواهرم میگه بیا اشتیشون بدیم جلسه دادگاه همین هفتس 

ولی من دخالت نکردم چون قبلاً ب مامانم گفتم برو سر زندگیت گفت ب تو چه تو دخالت نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داره بابات

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عمه هام قشنگ بابامو تو مشت گرفتن دیگ نمیشه کنترلشون کرد برا بابام حتی خونه و زن پیدا کردن خونشون براش تمیز کردن چیدن

حق داره پدرت مادرت بره کار و زندگیشو بچرخونه

عمرا بتونه هر چند من باهاش قطع رابطم ولی مامانم حتی ظرفاشم نمیشوره چ برسه کار 

عمه هام قشنگ بابامو تو مشت گرفتن دیگ نمیشه کنترلشون کرد برا بابام حتی خونه و زن پیدا کردن خونشون برا ...

اینکه عمه هات هوای برادرشونو داشتن اسمش تو مشت گرفتن نیستا

لایک کنید. حال می‌ده

اینکه عمه هات هوای برادرشونو داشتن اسمش تو مشت گرفتن نیستا

اینا از قبل از مامانم متنفر بودن حالا دیگ اصلا نمیشه کنترل کرد دیروز زنگ زده بهم عمم داد میزنه که به اون مامانت بگو برا داداشم زن هم میگیرم هیچ کاری نمیتونی بکنی گفتم همه به من چه ربطی داره اخه

مامانت الان پسرشو تربیت کرد؟!بدتر معتاد شد که!!مامانت با پول مهریش چیکار کرد؟

همش پای ضرر زیان رفت ی آپارتمان خرید داداشم برد با لقبش ی ماشین گرفت چون ماشین بابامو فروختن 

ماشین هم طرف کلاهب ردار بود پولو خورد کلا