2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان یکی میگه آره نگا نکن یکی مسخره می‌کنه میگه خرافاتی هستی ولی من خودمم نگرانم😂

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

نه چرت و پرته

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ببین الان یکی میگه آره نگا نکن یکی مسخره می‌کنه میگه خرافاتی هستی ولی من خودمم نگرانم😂

دقیقا 

پزشکا میگن خرافاته ولی همه میگن ما تجربه داریو و ال و بل

خرافاته

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من خودم تجربه اش ندارم تخت خب علم خیلی پیشرفت کرده اگه مقاله علمی معتبری دیدی که بشه استناد کرد قابل قبول باشه برات 

اما خب من تو پاتوفیزیولوژی و فیزیولوژی که در دانشگاه تهران پاس کردم هیچ ربطی درمانی یا علمی یا پزشکی بین نواقص مربوط به ماه گرفتگی ندیدم 

وای آخه نمیشه 4 ساعت دست به شکمت نزنی که 😐

عزیزم کل ماه گرفتگی رو نمیگن ک وقتی به ماه نگاه می‌کنی نباید دستت رو شکمت باشه،البته قدیمی ها میگفتن علم چنین چیزی ثابت نکرده

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

آخه ادمیزاد چرا اینجوریه 

بابا جان دارن میگن نگا نکنید حتما ضرر داره 

واقعا انقدر جون بچتون بی ارزشه که از سر لجاجت بعضیا میخوان نگاه کنن ؟

اگر اتفاقی افتاد چی ؟ 

حتی اگر دروغ باشه ادم رعایت میکنه 

بهتون بگن توغذا سمه میریزیش بعد اینجا لج میکنن!!!

اسی جون بنظر من خطرناکه نگاه نکنن نمیصرفه !

دقیقا پزشکا میگن خرافاته ولی همه میگن ما تجربه داریو و ال و بل

همین خرافات گند زده به جامعه 

شما خانم با سوادی اگه باشی بنظرم چندتا سرچ ساده کن و اسناد معتبر قابل استناد پیدا کن نه حرف خاله خوان باجی ها

اینو نمیدونم اما اینو میدونم که تشکیل نطفه امشب درست نیست منظورم بچه دار شدن

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

آخه ادمیزاد چرا اینجوریه بابا جان دارن میگن نگا نکنید حتما ضرر داره واقعا انقدر جون بچتون بی ارزشه ک ...

من امروز بی بی چک زدم فعلا مثبت شده اما هنوز هیچی معلوم نیس دلم نمیاد ماه رو نگاه کنم چ برسه خانومای پا به ماه

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️