2777
2789

اختلال خودشیفتگی داره 

چکار کنم😭😭😭😭

ببین مثال کوچک بزنم

خانوادش توی این ماه ۳ بار ۲۰ نفر ریختن خونم خوردن و ریخت و پاش کردن

آخرین بار دیروز ریختن باغ پدر مرحومم

بمان  که‌با اینکه دفعه اول بود دست خال اومدن ولی واسه فامیل که میرن یه چیزی میبرن

کل میوه ها رو چیدن

واسه هر کدوم یه جعبه میوه برداشتن بعد به مادر خودم که صاحب باغه یه جعبه رسید

بماند

جوجه دادم خوردن خداشاهده دو میلیون خرج کردم 

بعد من آرایشم پخش شده بود خاکی بودم شلخته بودم خواهرشوهرم داشت عکس یهویی ازم می‌گرفت گفتم نگیر من لباسام مناسب نیست سر و وضعم آشفته اس

خداشاهده دیشب و امروز خون منو کرده تو شیشه ، چرا به خواهرم اونجوری گفتی، چرا عکس نگرفتی اون مهمون بود. چرا بی اعتماد بنفس هستی؟ مگه میخواد با عکست چکار کنه؟ اون الان فکر میکنه تو یه لقمه غذا دادی براش کلاس گذاشتی و قیافه گرفتی.

خدا شاهده هر چی من گفتم چه ربطی داره ؟ بدن خودمه،اختیارش رو دارم،دلم نمیخواد عکس بگیرم. خدا شاهده بحث به توهین و دعوا و داد و بیداد رسید. اول قول داد بیاد مشاوره بعد زد زیرش گفت من فکر کردم مشاور کودک واسه پسرمون میگی!!!!!!!! وسط دعوای زن و شوهری من قول مشاوره کودک گرفتم؟!!!!!!!

منو دستکاری روانی کرد و آخر اشک منو درآورد و رفت

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیرخودته پاشونوبه باغ بازکردی...دفعه بعدبگومادرم قسم خورده کسیوراه نمیده اقوام دیگه گلگی میکنن چرااوناروراه نداده 

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

تقصیرخودته پاشونوبه باغ بازکردی...دفعه بعدبگومادرم قسم خورده کسیوراه نمیده اقوام دیگه گلگی میکنن چرا ...

خیلی آشغاله

مدام میگه شما رابطه ندارین

شما فقط میرید می‌خورید پس نمی‌دید

درصورتی که خدا شاهده خودشون اینجوری هستن

تقصیرخودته پاشونوبه باغ بازکردی...دفعه بعدبگومادرم قسم خورده کسیوراه نمیده اقوام دیگه گلگی میکنن چرا ...

من دعوت نکردم خودشون خودشونو انداختن گفتن بریم باغ پدرزنت

من دعوت نکردم خودشون خودشونو انداختن گفتن بریم باغ پدرزنت

پس تادوباره پیشنهادندادن زودتربگوراستی کاش شمارونمیبردم باعث خانواده پدری ومادری رنجیدن گفتن ماروچراباغ نمیبرین منم قسم خوردم مادرم قسم خوردهیچیکیونبریم ....

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین