2777
2789
عنوان

دوستان! لخت کردن مو

398 بازدید | 21 پست

کیا تجربه دارن برای گلت کردن یا هر روش دیگه ای که مو رو لخت میکنه؟ 

شنیدم  باعث ریزش میشه ،، چقدر صحت داره؟ کلا چه روشی بهتره ؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

قبل عيد خواهرم موهاشو كراتينه كرد اما اون جوري كه بايد كامل صاف بشه نشد گلت خوب نيست برو ارايشگاه بگو كراتينه كنه اگه موهات دكلره نباشه فكر كنم بهتر جواب مي ده

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه آنتی فریز بخر از داروخانه بزن به موهات من گرفتم عالیه

چه مارکی؟ آنتی فریز مو رو لخت میکنه یعنی؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

خیلی اهل سشوار نیستم .... یه روشی میخام که موهای فر و وز رو صاف کنه💁

عزیزم موهاتو ریباندینگ همراه با نانو کراتین کن

اما حتما حتما باید یه جای خیلی خوب بری

اگه تهرانی من یه آرایشگاه سراغ دارم تضمینی برات انجام میده.خواستی بگو بهت بگم

خدایا شکرت❤️

ریباندینگ خودتون انجام دادین؟ عوارض نداشت؟

ریباندینگ خودتون انجام دادین؟ عوارض نداشت؟

نه انجام ندادم ولی همه نظرات و تجربه هارو خوندم همه راضی بودن.البته بازم میگم بستگی داره کجا انجام بدید.نه عوارضی نداره....برید این پیج رو ببینید rebondkeratin_shabnamnazif 

جایی که گفتم اینه ...خیلی کاراشون عالیه

خدایا شکرت❤️