2777
2789

من پوستم گندمینه سبزه هم نیستم مادرم بهم گفت پس چرا پسر عموهات تورو نخواستن سیاه سوخته !

الآنم عروسی پسر عمومه اصلا دلم نمیخاد برم 

من متاهلم خیلی وقته ازدواج کردم و بچه دارم الان حتما جاریام میگن چرا پسر عموهاش نخاستنش با اینکه فقط دو سه سال باهم اختلاف سنی داریم

دلم گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ حرفا مگه باید با فامیل درجه ۱ ازدواج کرد تو بچه داری این حرفا چیه هر کس هر حرفی زد بگو خداروشکر شوهرم از همه کس بهتره خیلی هم خوب شده ک قسمت هم شدیم با بچم خیلی هم با هم شاد زندگی میکنیم 

واقعاااا حرص خوردن داره این حرفای خاله زنک 

جان منی❤️

چ ربطی داره ازدواج فامیلی اصلا خوب نیس بنظر من که

مامانت مثل مادرشوهراس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

پسر عمو هات چه تحفه ی خاصی هستن این وسط😑😑😑

ببخشید بابت فحش ولی واقعا چه تحفه ای هستن

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یک عدد سیاه سوخته ام همه شونو به یه ورم میگیرم... مدتی پسر عمه ی بلوریم هی درخواست داشت باهم باشیم گفتم نگاه عزیزم تو حتی منم بخای من باهات ازدواج نمیکنم چ برسه دوستی خاک برسر بی‌شعور احمق 

چی بگم؟ 
پولدارن خیلی یکیشونم قیافش خوبه معمولیه

بدم میاد از هر چی پسر عمو هست

مال من خوشتیپ و پولدار و اینا

اونوقت تو تمام خانواده من مشهور شدم به ملکه چشم آبی یخی چون به این ها می پرم

اینا خیلی مرد سالار هستن که نگو منم همش بهشون می پرم و چیزی می گم 😑😑😑 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎