2777
2789
عنوان

داداشمو زنش میخوان ترکیه زندگی کنن گفتن به من که خواهرشم چیزی نگن

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون صدقشون نمیرفتم😁 یه جوری نشون میدادم بهم برخورده دیگ چرا وقتی یکی برات ارزش قائل نی ارزش قائل ...

چون خانوادم میگن اونا اگ ناراحت بشن مقصر تویی منم برای این ک سوتفاهم پیش نیاد همش باشون خوبم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

به نظر من رها کن عزیزم ببین رابطه جوری خوبه که شما به طرف علاقه داری طرفم به شما علاقه داشته باشه مهم نیست دوست باشه پدر و مادر باشه یا خواهر و برادر و همسر اینجور که معلومه برادر شما اونقدری که شما دوسش داری شما رو دوست نداره پس رها کن

به نظر من رها کن عزیزم ببین رابطه جوری خوبه که شما به طرف علاقه داری طرفم به شما علاقه داشته باشه مه ...

من ارزوم خوشبختی خودش و خانومشه اما به حرمت این همه سال خواهر برادری حق من نبود ادم حسابم نکنن.

داداش منم کاش آدم بود واسه همه هر کاری از دستش بر بیاد انجام میده ولی واسه من که خواهرشم حاظر نیست ت ...

ما اصلا مشکل نداشتیم.حتی خانومشم من دوسدارم.اما زنش از روز اول بامن خوب نبود چون خودش تک فرزنده دوسنداره داداشم هم با من رابطه خوبی داشته باشه اینو خودش به همه گفته

فردا پرواز دارن حتی بامن خدافظی نکردن

من اگه جات باشم بهشون میفهموندم که خیلی ازشون ناراحتم و به هیچ عنوان جوابشونم نمیدم. اصلا خیلی کار بدیه. دیگه اگه میخواستن امریکا برن چکار میکردن

شما مجردین یانه؟ خیلی کارشون بد بوده. یعنی الان رفتن یا هنوز قراره برن؟

من عقدم ولی خودمو میکشم که تک داداشم و خانومش همش کنارم باشن توی هر شرایطی اما اونا انگار اینو نمیخوان

ببین تو شاید اهل دلسوزی کردن و محبت کردن بودی اما فرض رو بر این بذار که خیلیا بلد نیستن جواب محبت رو چطوری بدن! بنابراین همیشه تو زندگیت انتظاری از کسی نداشته باش

منم اگه جای شما بودم ، به روی خودم نمیاوردم اما دیگه قربون صدقشون هم نمیرفتم!! این کار یعنی چی؟!! من نمیگم برو دعوا کن! نه! ولی خب مثلا قربون صدقه طرف بری که چی بشه؟!!!!!

من اگه جای شما بودم .به روشون میوردم که شنیدم حرفهاتون رو .

اگه هم نمیتونی به روشون بیاری .نیار .ولی اصلا وابدا برات مهم نباشن .کجا میرن چیکارا میکنن و...

فردا .که دست از پا درازتر از ترکیه هم برگشتن .اصلا دیگه نه میرم ببینمشون ونه دلسوزی میکنم .میشم یه ادم سنگدل .که البته خدا رو شکر شدم .اخلاق خود اطافیانم اینجوری خواستن

ببین تو شاید اهل دلسوزی کردن و محبت کردن بودی اما فرض رو بر این بذار که خیلیا بلد نیستن جواب محبت رو ...

بخاطر واکنش های تند پدرمادرم که فک نکنن من دارم دشمنی میکنم.اخه زن داداشم همش میگه خواهرت به من حسادت میکنه ولی بخدا من چیزی کم ندارم حسادت کنم خودمم شوهر دارم و خیلی خوبه.به چی حسادت کنم...