جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3548 عنوان یه شامپو برای موهای خشگ بگین 😟 50 بازدید | 7 پست قیمتشم زیاد گرون نباشه من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ 1404/06/16 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3548 ساقه موهات و با شامپو ماساژ ميدى؟ آره من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3548 همين كارت موهات و نابود ميكنه خب چطوری شامپو بزنم بهشون. زیاد ماساز نمیدم در حدی که کفی بشن فقط من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
پررررررررى عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 16083 خب چطوری شامپو بزنم بهشون. زیاد ماساز نمیدم در حدی که کفی بشن فقط ماسك مو مخصوص موهاى خشك و اسيب ديده بخر اول ساقه موهات و با ماسك ماساژ بده ٥ دقيقه بمونه بعد با نوك انگشت فقط به كف سرت شامپو بزن و بعد برو زير دوش
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3548 ماسك مو مخصوص موهاى خشك و اسيب ديده بخر اول ساقه موهات و با ماسك ماساژ بده ٥ دقيقه بمونه بعد با نوك ... ممنون از راهنماییت من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️