nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 672 عنوان چزوندن مادرشوهر و خواهر شوهر 🥴 168 بازدید | 29 پست خانواده همسرم همیشه از اینکه رابطه منو همسرم خوب باشه خوششون نمیاد تو عقدیم هنوزدوست ندارم محبت کنه همسرم بهممنم همش استوری های عاشقانه میزارم یکم بسوزن🤣😂🥴بنظرتون اینجوری بیشتر تحریک میشن رابطمون خراب کنند؟یا نه کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 1404/06/16 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtartork81 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3581 رابطتونو دوس نداشتن چطور راضی به وصلت شدن خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 672 رابطتونو دوس نداشتن چطور راضی به وصلت شدن ازدواج سنتی بود کلا مثل اینکه عروس دشمن میدونن سر این همسرم به نامزدی ناموفق داشته کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 672 آره تحریک میشن ، زندگیت رو نَمانَما نکن بعضی اوقات حرصی میشم هنوز عقدم انقد حرصم میدن کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 672 رابطتونو دوس نداشتن چطور راضی به وصلت شدن چقد امضات به دلم نشست کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
پرین96 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 9962 بعضی اوقات حرصی میشم هنوز عقدم انقد حرصم میدن اگه میخوای بیشتر حرصی نشی ، عادی باش ، پرش میکنن میندازن به جونت ، مردا هم که میدونی دهن بین هستن
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 672 اگه میخوای بیشتر حرصی نشی ، عادی باش ، پرش میکنن میندازن به جونت ، مردا هم که میدونی دهن بین هستن اره فک کنم راست میگی خیلی سیاست دارن واقعا من نصف سیاست مادرشوهرم داشتم شوهرم الان بصورت کامل پشت من بود کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
پرین96 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 9962 اره فک کنم راست میگی خیلی سیاست دارن واقعا من نصف سیاست مادرشوهرم داشتم شوهرم الان بصورت کامل پشت من ... من هیچکدوم از اینکارا رو نمیکردم ، بیا ببین مادرشوهرم چطور شوهر دهن بینمو کشید سمت خودش ، وای به روزی که بدونن رابطمون خوبه
dokhtartork81 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3581 چقد امضات به دلم نشست ترکی خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
dokhtartork81 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3581 ازدواج سنتی بود کلا مثل اینکه عروس دشمن میدونن سر این همسرم به نامزدی ناموفق داشته خدا لعنتشون کنه که باعث ناراحتیت میشن خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 672 من هیچکدوم از اینکارا رو نمیکردم ، بیا ببین مادرشوهرم چطور شوهر دهن بینمو کشید سمت خودش ، وای به روز ... تو هم سیاست داشته باش یاد بگیراین مادرشوهرا از راه خوش زبونی وارد میشن پدر ادمو در میارن کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 672 ترکی نه کوردم ولی ترکی هم بلدم کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 672 خدا لعنتشون کنه که باعث ناراحتیت میشن واقعا هم خونمو تو شیشه کردن کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
dokhtartork81 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 3581 نه کوردم ولی ترکی هم بلدم افرین چجوری یاد گرفتی خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز