2777
2789

سلام .خدمت همه .اول از همه بگم که من به استاتر هیچ کدوم از این مدل تاپیک ها که در مورد غذا میزنند هیچ مشکلی ندارم .هر دو دوست و عزیز و محترم هستند.اما کاربرانی که میان نظر میدن در این دو تاپیک تو یکی همش تعریف و تمجید و به به و چه چه .و در تاپیک دیگه همش میگن چرا این مدلی می‌زاری و چرا غذاهات تزیین نیست .ما همه همینطوری غذا میخوریم و تاپیک هات مسخره و خسته کننده است و...

نظر شخصی بنده این هست که استاتر اون تاپیک اتفاقا خیلی هنرمند که با کمترین امکانات و بیشترین دغدغه و تعداد فرزند زیاد با عشق اون غذا و کیک و برای خانواده اش تهیه می‌کنه هنر همین هست .وگرنه چندتا میوه لوکس و کرون وچیدن همون میوه تو ظرف گران و لوکس .یا انرژی زا و غذای بیرون  که اگه پولش باشه نیازی به تزیین نداره و زیباست و همه میتونن انجام بدن به شرط پول و امکانات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا قسم خنده داره

مردم قبلا تو استوری واتس اپ میذاشتن

بعد اینستا

حالا شده سایت

چه کاریه

عکس غذا دیگه فلسفش چیه

تو این سایت این همه ادم با وضع مالی نامطلوب

خانومه اومده میگه از شدت گرسنگی و نداری معدش میسوزه

توتاپیک کاربر مادر زنم گفت

اونوقت بیای عکس بذاری از خوراکی

که چی بشه

اینها همش نشونه فقر فرهنگیهههههه

بخدا قسم خنده دارهمردم قبلا تو استوری واتس اپ میذاشتنبعد اینستاحالا شده سایتچه کاریهعکس غذا دیگه فلس ...

من زیاد به عکس گذاشتن کاری ندارم .اما نظرات کاربران تو دو تا تاپیک خیلی متناقض بود

بخاطر اینکه استارتر مذهبی چند نفر باهاش مشکل دارن تاپیکشو بهم میریزن

چی بگم آخه استاتر اون تاپیک دیگه که خیلی غذاهای لوکس و میوه های لوکس می‌زاره که برای خیلی ها آرزوست .اونجا کسی هیچی نمیگه و همه میگن به به و...فلان .هیچکی نگفته عکس این میوه و غذا رو نزار بعضی شاید نداشته باشند .ولی تو تاپیک غذای های ساده همه این حرفو میزدن

بخدا قسم خنده دارهمردم قبلا تو استوری واتس اپ میذاشتنبعد اینستاحالا شده سایتچه کاریهعکس غذا دیگه فلس ...

اصلا اینجا پر از زن بارداره شاید یکی دلش بخواد من خودم چند وقت پیش یکی عکس پیتزا گذاشت دلم خواست ولی نتونستم همون روز بخرم 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...