2777
2789

ما مهاجرت کردیم الان شهری که هستیم جمعیت ایرانیش کمه ولی هر ایرانی که اینجاست پزشکه چون کلا شهری که هستیم قطب پزشکی امریکاست، همسرمم تو مرکز تحقیقات اون بیمارستان کار میکنه، شهر نسبتا کوچیکیه برای همین با درامدی که داریم زندگی خوبی داریم خرج و مخارج کمه تو محله خوبی زندگی میکنیم باز همسایه هامون اکثرا پزشکن و فرهنگ نسبتتا بالایی دارن برای همین نژادپرستی اصلا ندیدیم و همه خیلی بهمون لطف دارن

یه شهری نزدیکمون هست که شهر بزرگیه ایرانی زیاد داره ولی باید بریم تو یه محله متوسط زندگی کنیم عوضش سوپرمارکت ایرانی رستوران ایرانی و ..‌ زیاد هست و احتمال اینکه دوست ایرانی پیدا کنیم بیشتره و اینکه همسرم باید رفت و امد کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین سرجات. زیادی ایرانیم دوروبرت نباشه بهتره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من بودم همین محله میموندم زندگی اروم و خوب و پرآرامش

اما اگر ادم برونگرایی باشی شاید با هموطن ها راحت تر باشی چون ایرانی ها اجتماعی ترن

میل خودت همه چی هر جا که احساس میکنی خوشحال تریو انتخاب کن

خب اگر اونجایی ک هستی خوبه چرا جاتو تغییر بدی،؟

برای مثلا سوپرمارکت ایرانی و .. باید پاشیم بریم شهر بزرگتتر

کلا من خیلی وابسته به جانعه ایرانیم این شهر ایرانیاش کمه دوستای ایرانی کمی داریم دوستای خارجیمون خوبن ولی من ارتباط با ایراننیا رو دوست دارم

من بودم همین محله میموندم زندگی اروم و خوب و پرآرامشاما اگر ادم برونگرایی باشی شاید با هموطن ها راحت ...

اره خیلی شهر امن و خوبی هم هست و میگم محله خیلی خوبی هم هستیم از این لحاظ عالیه

همه میگن کاش حداقل سوپرمارکت و رستوران ایرانی اینجا بود شاید خنده دار باشه ولی واقعا کمبودشون خیلی س ...

ادما اخلاق ها و روحیاتشون باهم متفاوته یکی تنهایی رو دوست داره یکی تو جمع بودن رو با خصوصیاتی ک از خودت تو پستهای قبلت. گفتی بهتره مکانتونو عوض کنی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒