2777
2789
عنوان

فشار گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
صدا توی گوش اکو داره.گاهی صدای صوت میاد.

من دارم،۷ سال پیش با سرگیجه خودش رو نشون داد خیلی سخت بود چندین روز هیچ کاری نمی‌تونستم انجام بدم و از جام بلند شم بعد از اون متاسفانه هر چند ماه یک بار تکرار می‌شد اوایل سالی سه بار مبتلا می‌شدم بعد کمتر شد اما اخیراً دوباره افزایش پیدا کرده هر دفعه ۳ تا ۴ روز زندگیم کاملاً فلج میشه و هیچ کاری به جز دراز کشیدن می‌تونم انجام بدم، یک دفعه بسیار شدید بود عنی می‌تونم بگم که اگر هر دفعه من یه سرگیجه  ۷۰ درصدی رو تجربه می‌کردم اون دفعه یه سرگیجه ۱۰۰ درصدی رو تجربه کردم و هیچ کنترلی رو خودم نداشتم برای اولین بار تو عمرم نمازم رو خوابیده خوندم بیمارستان بستری شدم تمام آزمایشات را روی من انجام دادم و نهایتاً چیز خاصی پیدا نشد کم کم متوجه شدم که مشکل از گوشم هست یک آزمایش خاصی بود که قط هم در یک بیمارستان در شهر ما انجام می‌شد اون را انجام دادم و گفتم که فشار مایع گوش میانی داری پزشک متخصص گفت هیچ درمانی نداره و باید سیر قهوه و نمک کمتر استفاده کنی اما اخیراً متوجه شدم که همونطور که بتاسرک باعث افزایش گردش خون در گوش میشه و همین باعث تسریع بهبود سرگیجه مشه انداختن زالو پشت گوش هم می‌تونه همین کار را انجام بده، سه ماه یکبار پشت گوش زالو بنداز و دیگه اینکه متوجه شدم من لوزه دارم و زود به زود گلوم ملتهب میشه و التهاب گلوم به گوش‌هام سرایت می‌کنه و خود این یکی از دلایل سرگیجه‌هام هست فعلاً آب نمک هر روز قرقره می‌کنم تا لوزه‌ها استریل بشه و همینطور جمع بشه و اون متخصص گفتن هر چند وقت یکبار گوش پاک کن رو داخل سرکه کن و به آرامی گوشهات رو پاک کن و البته من از هندزفری هم زیاد استفاده میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دارم،۷ سال پیش با سرگیجه خودش رو نشون داد خیلی سخت بود چندین روز هیچ کاری نمی‌تونستم انجام بدم و ...

ممنون عزیزم که این همه برام نوشتی فقط متوجه نشدم سرکه را چکار میکنی.من دارو را یه مدت استفاده کردم ولی چون قصد. بارداری داشتم و با دارو هم صداهای گوشم خیلی زیاد شده بود قطع کردم ولی خدا راشکر تازگی بهتر شدم.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

ممنون عزیزم که این همه برام نوشتی فقط متوجه نشدم سرکه را چکار میکنی.من دارو را یه مدت استفاده کردم و ...

گوش پاک کن آغشته میشه به سرکه و داخل سوراخ گوش رو باهاش پاک می‌کنیم که از بیرون هم استریل بشه

گوش پاک کن آغشته میشه به سرکه و داخل سوراخ گوش رو باهاش پاک می‌کنیم که از بیرون هم استریل بشه

امتحان میکنم.ممنونم

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

از آشناییتون خوشوقت شدمان شاءالله به زودی خبرای خوب بهمون بدین

منم عزیزم.یه خانم دیگه بود مثل شما مذهبی اردیبهشت بچش مثل من شد باورتون میشه توحرم حضرت معصومه همدیگه را دیدیم.قرار گذاشتیم.این وقتا آدم همش میگرده دنبال یکی مثل خودش چون بقیه نمی فهمن چقدر غم ماها بزرگه.