2777
2789
عنوان

گفت از بچگی عاشقت بودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢گند زد تو روزای عیدم

اخی😕 نااراحت نشو بعصیا این مدلین از قصدم نیستا 

در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

عزيزم قبل اينكه چادري بشي چه جوري بودي خودت؟ نامزد منم دوست داره موهام پيدام نباشه و حجاب كامل بشم

مثلا نامحرم بیرون خونه بود توخونه بدون روسری و تونیک و شلوار ...

تاازدواجم من گیسم از پشت شالم بیرون بود جلوهم کلا بیرون 

نمیدونم چرا تو منو یاد خودم انداختی...منتها من تو محل کارم ازم خواستگاری کردن سه نفر؛بعد که فهمیدن ازدواج کردم و بچه دارم خودشون مودبانه لفظ خیلی زود پریدن رو واسم استفاده کردن؛و البته که واسه شوهرم و حتی هیچکس دیگه ای هیچ وقت تعریف نکردم که ازم سه بار خواستگاری شده🤐

مثلا نامحرم بیرون خونه بود توخونه بدون روسری و تونیک و شلوار ... تاازدواجم من گیسم از پشت شالم بیرو ...

من تا ١٨ سالگي كلا بي حجاب بودم

از ١٨سالگي روسري سرم كردم ولي هنوز آرايش رو دارم و موهامم پيداس

اون دوست داره كه حجابم كامل باشه

در مورد چادر هنوز چيزي نگفته

البته مجبورم نميكنه اصلا

فقط ميگه دوست دارم

🌹تو انتظارم تا سربازي عشقم تموم شه،برات از ته دلم دعا مي كنم،براي ما هم دعا كن🌹
من تا ١٨ سالگي كلا بي حجاب بودم از ١٨سالگي روسري سرم كردم ولي هنوز آرايش رو دارم و موهامم پيداس او ...

البته وقای هم بدون چادر باشم ارایش ندارم و موهامم پیدانیست چون دوست نداره

شوهرمن بشدت نشون داد علاقه داره منم بخاطر اون سر میکنم ذوق میزنه🙄

منم هدفم همينه

فقط ميخوام بعد ازدواج چادر سرم كنم

از الان مبتونم حجابمو كامل كنم ولي

🌹تو انتظارم تا سربازي عشقم تموم شه،برات از ته دلم دعا مي كنم،براي ما هم دعا كن🌹