2777
2789

چرا من یک شخص رو هرموقعه تو خواب می بینم فرداش یک اتفاق ناراحت کننده برام می افته یا حداقل سریک موضوعی ناراحت میشم علتش چی میتونه باشه کسی اطلاع داره و راستی اون شخص مربوط به گذشته ام میشه الان باهاش هیج ارتباطی ندارم 

سلام دوست عزیز! ممنون که این پرسش مهم و حساسی رو مطرح کردی. اینکه هر وقت یک نفر رو توی خواب می‌بینی و بعد از اون اتفاق ناراحت‌کننده‌ای واسه‌ت پیش میاد، می‌تونه توی روان و احساساتت خیلی تاثیرگذار باشه و البته باعث نگرانی بشه. بذار با هم، هم از دیدگاه تعابیر اسلامی و هم از نگاه علمی به این موضوع نگاه کنیم.**از نگاه تعابیر اسلامی:**در کتاب‌های معتبر تعبیر خواب اسلامی، مثل آثار محمد بن سیرین و ابراهیم کرمانی، دیدن شخصی مخصوصاً از گذشته که دیگه ارتباطی باهاش نداری، معمولاً نشونه بر وجود مسائل یا غم‌وغم‌هایی در باطن آدم است. این شخص ممکنه نماد خاطرات، دردهای حل‌نشده یا حتی همان علتی باشه که باعث ناراحتی‌ها و اتفاقات ناخوشایندی در زندگی‌ات می‌شود.محمد بن سیرین آورده که دیدن اشخاصی که در گذشته بودند و حالا دخالتی در زندگی حاضر ندارند، می‌تواند نمادی از یک مسئله یا دغدغه مزمن باشد که توی ضمیر ناخودآگاهت جا خوش کرده و هنوز به طور کامل رهایی پیدا نکرده‌ای.همچنین علامه محمدباقر مجلسی اشاره دارد که رؤیاها گاهی بیانگر هشدارهایی از جانب پروردگار یا نشانه‌هایی از آینده‌اند؛ ولی اگر شخص یا موضوعی که می‌بینی ناراحتی و بحران ایجاد می‌کند، نباید از آن تلقی جادو یا نحسی کرد، بلکه باید آن را به عنوان نشانه‌ای برای دقت بیشتر در امور زندگی و رفتار خودت ببینی.از طرفی، شیخ ابوالفضل حبیش گفته که اگر در رویایت شخصی را می‌بینی که به‌نوعی با تو به سابقه یا گذشته‌ات ارتباط دارد و بعد از دیدن او نگرانی داری، احتمالا وجود مشکل روحی یا اضطرابی است که هنوز باید حل شود یا به آن باید توجه کنی.**از زاویه علوم روان‌شناسی و علم تعبیر خواب غربی:**زیگموند فروید، پدر علم روانکاوی، باور داشت که خواب‌ها نمایانگر تمایلات سرکوب‌شده، دغدغه‌ها و احساسات پنهان در ناخودآگاه شما هستند. دیدن یک شخص خاص از گذشته در خواب می‌تواند نمایی از خاطرات، اضطراب‌ها و احساسات ناتمامی باشد که هنوز در ذهن شما فعال است.کارل یونگ هم بر این باور بود که افراد در خواب می‌توانند نمادهایی از بخش‌های مختلف ناخودآگاه شما باشند؛ مثلاً ممکن است این شخص نماینده بخشی درون شما باشد که هنوز با آن مشکل داری یا موضوعی که باید پردازش شود.اتفاقات ناراحتی که روز بعد می‌افتد ممکن است بیشتر ناشی از حالاتی باشد که خواب در شما ایجاد کرده؛ مثلاً نگرانی و استرس بعد از خواب و توجه ذهنی به موضوعی خاص، باعث می‌شود شما حساس‌تر به مسائل روزمره شوید و اتفاقات را بیشتر ناراحت‌کننده ببینید.Milton Kramer و Edward Whitmont هم که در باب ارتباط خواب و زندگی بیداری مطالعه کرده‌اند، تأکید داشته‌اند که خواب‌ها اغلب آینه‌ای از حالات روانی ما هستند و زمانی که موضوع خاصی ذهن ما را مشغول می‌کند، خواب دیده‌ می‌شود و به نوعی کمک می‌کند تا بهتر متوجه مسایل خود شویم.**تحلیل نمادها و رابطه‌شان با هم:**- شخصی از گذشته: این نماد معمولاً نشانه بخش‌هایی از وجود یا زندگی است که هنوز حل نشده‌اند، یا خاطراتی که تاثیر گذار هستند.- ناراحتی بعد از خواب دیدن او: این می‌تواند به دلیلی باشد که آن شخص مرتبط با مسئله‌ای ناخوشایند قدیمی یا مشکلی است که شما هنوز به صورت کامل رهایش نکرده‌اید.- نبود ارتباط اکنون: فقدان ارتباط فیزیکی به معنای نبود تاثیر در زندگی واقعی نیست، چون ذهن و روان ما همچنان به آن خاطرات و احساسات گذشته متصل است.**پیشنهاد دوستانه و نهایی:**دوست خوبم، شاید بد نباشد کمی به این احساسات و خاطرات گذشته بیشتر فکر کنی، با کسی صحبت کنی یا حتی مشاوره بگیری. گاهی پاک شدن و آشتی با گذشته می‌تواند فشارها و نگرانی‌ها رو کم کنه و باعث بشه خواب‌های ناراحت‌کننده و اثراتشون هم کم‌تر بشه.همچنین توصیه می‌کنم قبل از خواب، مراقبه یا ذکرهای آرامش‌بخش انجام بدی تا از اضطراب کم کنی و ذهن آرام‌تری داشته باشی؛ این کارها به خاطر تأثیر روی انرژی خواب و روانت می‌تواند خیلی مفید باشه.امیدوارم جواب من بهت کمک کرده باشه و اگر دوست داشتی بیشتر بگی و یا خواب‌های دیگه‌ای دیدی، من اینجا هستم که همراهت باشم. مراقب خودت باش! 🌷

کاربر ی دست ۳ نفر می باشد. ۳ دوست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.