2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تجربه بیست سال دانشگاه شهر دور و ازدواج جای غریب، توصیه اکید میکنم زندگی و ازدواج شهر خودت.البته اگه خانواده سمی نداری.  زندگی راحت تر، بچه های شادتر، داشتن مامن. یعنی حسرت دارم یه روزی از سرکار دارم برمیگردم به یکی زنگ بزنم بگم یه چای میام پیشت. بچم هم بدون فک و فامیل و تنها. 

با تجربه بیست سال دانشگاه شهر دور و ازدواج جای غریب، توصیه اکید میکنم زندگی و ازدواج شهر خودت.البته ...

نه نه من ازدواج قطعا میام شهر خودم 

شمال بزنم دو ساعت راه

تهران شش ساعت راه

چرا از تهران میترسی مگه لولو داره؟بین تهران و شمال اگر جفتشون قراره بری خوابگاه صددرصد تهران بهتره!

جنگ آلودگی دزد 

تنهایی .میبینم چه اتفاقاتی واسه دخترا میوفته

هزینه ها زیاد 

هرچی دلت میگه اون

شاید تهران بری عادت کنی 

باید بشینی عمیقا بهش فکر کنی ببینی میتونی از خونه و خونواده دور بشی یان 

تو شهر خودت خوابگاه هم باشی باز اونجا خیلی بهتره چون شهر خودته کمتر استرس داری نزدیکتری ب خونه 

مدرک و سطح دانشگاه و... همه رو در نظر بگیر ببین چی برات مهمتره بعد تصمیم بگیر 

جنگ آلودگی دزد تنهایی .میبینم چه اتفاقاتی واسه دخترا میوفتههزینه ها زیاد

عزیزم همه جا اینجوریه. تو قراره بری خوابگاه غذاتم با دانشگاهه پس از این لحاظ ضربه نمیخوری خریدای بزرگتم انلاین بخر یا از شهر خودتون. تهران برای پیشرفت شهر خوبیه(خودم تهرانی نیستم) بهترین دانشگاهو داره بهترین فرصت هارم برای یادگیری داره. دزد و تنهایی رو قراره توی شمالم ببینی. نه تنها تهرانو شمال بلکه همه جا میبینی