2777
2789

خانوما یه سوال شده خونه کسی برین ک موذبین رودرواسی دارین با صاحب خونه یا خونه دوست پسرتون رفتین یا نامزدتون و.... میخواین از سرویس بهداشتی استفاده کنین چجوری بوی گندو از بین میبرین که اگه بعد ما رفت آبرو ریزی نشه😂 لطفا راهنمایی کنین عطر کوچیکی بگیری چیزی همراهتون میبرین؟ یا باید چیزی مخصوص این بخریم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی خجالت میکشم جلوی بقیه برم دستشویی واقعا سخته که همیشه عطر پیشت باشه تازه چجوری ببری توی دستشویی که بقیه نبینن؟

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

به سادگی میریم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻