2777
2789

من نظام جدید میخوام شرکت کنم تحربی هدفمم دندون و پزشکی هست

تل گرامم ندارم 

اینجا کسی پایه هست بخونیم ؟

میخوام قصدش جدی باشه برا خوندن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

از فردا میخوام شروع کنم 

بیایم اینجا گزارش بدیم بهم که چقد خوندیم 

از نظر روانشناسی با یه دوست بخونیم عالیه به روند یادگیری کمک میکنه 

بعد فضای درس خوندن ایجاد میشه من که با یکی در مورد روندخوندنام بگم خیلی احساس خوبی بهم میده دوست د ارم یه جوری تخلیه بشم از افکاراتم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نظام جدید؟؟؟از قبلیه سختتره ک

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

امروز میخوام برنامه بریزم 

من از روزی 6 ساعت شروع میکنم 

پنج شنبه ها و جمعه ها 3 ساعت میخونم 

حالا برنامم که ریختم میام اینجا میگم

چرا نظام جدید؟؟؟از قبلیه سختتره ک

با جدید راحت ترم 

قدیمیه که امسال هیچی نخوندم سال بعد هم اخرین سال البته اگه قدیم بگیرن 

نظام جدید مانورش بیشتر

با جدید راحت ترم  قدیمیه که امسال هیچی نخوندم سال بعد هم اخرین سال البته اگه قدیم بگیرن  ...

موفق باشی😘

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme