2777
2789

سلام خانما من پارسال دهم مدیریت خانواده بودم،هنرستانی بودم،الان امسال میخوام برم یازدهم،بعد من امسال پیش دوستام که داشتن ایسگا میگرفتن،نشستم تو حیاط پشت درخت ها،یکیش زنگ زد پسرعمشو ایسگا گرفت و اینا،من که اصلاً حرف نزدم،و فقط می‌شنیدم چیا حرف میزدن،و خودمم اصلاً اهل این کارها نیستم،حالا این دوستم هم که همسایه مونم هست،پارسال با ماشین اینا میرفتم و میومدم،اومدنی منو کشید کنار و گفت شنیدم اینجوری حرف میزنی و اینا،منم گفتم که من حرف نمیزدم ولی دیگه نمیرم پیششون وقتی دارن ایسگا میگیرن،بعد الان اون روز بهش زنگ زده بودم،آخر حرفمون بهم گفت،شنیدم تو،تو کلاس گفتی من شوهر میخوام،به خدا من اصلاً از این حرف ها نمیزنم،شوهرو میخوام چیکار؟این یه دختر دایی داره که از من خیلی خیلی خیلی بدش میاد، و با هم همکلاسی هستیم،منم از اون خیلی خیلی بدم میاد،چون چند سری برام حرف در آورده، منم پیش خودم میگم این دوستم که همسایمون هست و با اون یکی دوستم که یک سال ازمون کوچیکتره،اونم همسایمونه،هی یه پسر رد میشه میگن عه خودشه،نیست،فلان و این حرفا،بخدا کلاس هفتم که بودیم اون دوستم که گفتم یک سال ازمون کوچیکتره،با دخترخاله و دوست دخترخاله،و اون رفتن پارک،اینی که به من حرف در آورده گفته شوهر میخوای جا مونده بود،منو میخواست به زور بکشونه ببره پارک،می‌گفت به مامان بابات نگو،قشنگ یادمه تابستون کلاس هفتم بودیم،رفته بودیم کلاس فکنم تو مدرسه،آخرش هم از مدرسه رفت و با من قهر کرد،من به مامانم گفتم اینجوری بهم حرف در آوردن،گفت بردار زنگ بزن به دوستت همه چیو بهش بگو و به روش بیار اینجوری نکنی،جمع نمیشه و فردا بهت حرف درمیارن،شهرمون هم شهرستانه،و مردمش،همه چیو خیلی زود میفهمن،به دوستمم گفتنی،میگه از دوستام که میشه،همکلاسیاش شنیده،چیکار کنم بنظرتون؟