2777
2789
فک نکنم بتونی چن روز صبر کنی ها اگ الان بری ازمایش بگی اورژانسی دوساعت دیگه بهت میده

خیلی میترسم برم آزمایش بگن منفیه

عکس بی بی چک رو فرستادم 

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم من ۸ روز مونده طاقت ندارم زمان کند شده انگار

انشالله که هممون همین ماه به خواسته دلمون برسیم تا دیگه مجبور به تحمل این روزا نباشیم من که یه ماه دیگه با استرس و اضطراب و انتظار بخوام بگذرونم مریض میشم 

دلم می خواد بی بی چکم مثبت بشه با خیال راحت ناز کنم 

الان از ده روز پیش دردای گاه و بی گاه دارم میترسم جیک بزنم بعد حامله نباشم خجالت بکشم 

خدایا دوران سلطنت منو زودتر برسون 🥲🙏

انشالله که هممون همین ماه به خواسته دلمون برسیم تا دیگه مجبور به تحمل این روزا نباشیم من که یه ماه د ...

عزیز دلم من همش تقویم جلومه میشمارم تحمل این ک ماه دیگه هم این استرس بکشم ندارم 

نمیدونم توهمه یا ن شکمم سفت شده منقبضه 

از صبح مزه فلز تو دهنمه البته میگم شاید کار ذهنه

سینه سمت چپم رگاش زده بیرون

من 8 ساله منتظرم  خدا کمک کنه دلت شاد بشه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
عزیز دلم من همش تقویم جلومه میشمارم تحمل این ک ماه دیگه هم این استرس بکشم ندارم نمیدونم توهمه یا ن ش ...

چقدر تو منی 

اگه تقویممو ببینی مثل زندونیا روی روزا خط کشیدم روزی ده بار از اول می شمارم روزای رفته و مونده رو 

از علائمم بخوام برات بگم  چند روزی علائمم قطع شده قبلش خیلی علائم داشتم(کمر درد، پا درد،درد تخمک سمت راست، احساس گر گرفتگی، تپش قلب، مور مور شدن و گز گز سینه گاهی حتی درد، شکم درد) جوری حالم بد بود که انگار ماشین از روم رد شده بود  الان فقط یه درد گنگ جزئی پریودی دارم چون علائم قطع شده میترسم خبری نباشه 

اما اگه انشالله بار دار شده باشی الان تو مرحله لانه گزینی هستی بیشتر استراحت کن به نظرم