2777
2789

من خودم دیابت دارم و قندم همیشه در نوسان. دوباربستری شدم چون از شدت قند بالا خونم اسیدی شد. خدایا کمکم کن دارم میلرزم. برام دعا کنید خواهرانه. توروخدا صلوات برام بفرستید

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

چه شرایط همه بده

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشستم دارم زار میزنم. هرچی ازش فرصت میخوام نمیده. تن منو میلرزونه. الهی همه صاحب خونه بشن به حق امام حسین

مگه ماهی چندهپرداخت کنین روند تخلیه رو متوقف کنه

ماهی چهار و پونصد. بهش میگم به خاطر خدا به خاطر مریضیم مهلت بده پرداخت میکنیم. گوشی رو قطع میکنه

مگه پول پیش ندادین 

الان کسی واس اجاره اینجوری نمیکنه 

فوقش از رهنش کم میکنن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
مگه پول پیش ندادین الان کسی واس اجاره اینجوری نمیکنه فوقش از رهنش کم میکنن

چرا عزیزم پنجاه تومن داریم رهن ولی این خانم اینجوری میکنه. امسال قرار داد نبستیم. زبونی بود. یا امام رضا کمکم کن

صابخونه منم زیادچرت و پرت میگفت یکسال تموم ندادم گفتم از پول پیشم کم کن آخر سر 😂😂😂

وای مال ما آدم بسیار سخت گیریه همش تنم رو میلرزونه