2777
2789
عنوان

زنداییم هم پز میده هم دل می شکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 93 پست

اسی ما یه عروس داریم . هر کاری که دلش نمی‌خواد انجام بده رو میندازه گردن داداشم . الکی هم میگه ما هم میدونیم ولی به روش نمی یاریم . این زنداییت هم احتمالا همینجوریه میندازه گردن داییت

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من اینو ب چشم زندایی نمی دیدم ب چشم دوست میدیدم من ۴ تا دیگه زندایی دارم همیشه فاصله مو باهاشون حفظ ...

منم عینا شما ضربه خوردم ولی به مراتب بزرگتر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هر کار ک می خواستیم بکنیم ب هم خبر میدادیم . خب می تونست اصن نگه رفتیم مسافرت .

اونوقت هم ميگفتي از من قايم كرد نرفت.

وقتي اينجوري هستي و صميمي نبايد ازين حرفش ناراحت بشي.

چه جور دوستي دارين ك ميگي خواستي منو بسوزونه؟

بلاخرع نفهميدم فازت چيه

💕

منم ۳۵ سالمه . اما واقعا با دوستام اینطوری دل همو نمی شکنیم . اگ کسی مشکل داره دلداریش میدیم . اگ جا ...

درسته عزیزم .ولی متاسفانه ایشون مثل شما نیست.  کلا خیلی از ادمها به مرور زمان و با تغییر موقعیت رنگ عوض میکنن . 

درسته عزیزم .ولی متاسفانه ایشون مثل شما نیست. کلا خیلی از ادمها به مرور زمان و با تغییر موقعیت رنگ ...

ایشون منو ک این همه بین خانواده شوهرش هواشو داشت از دست داد. ادما تا یه حدی خوبی می کنن

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اسی ما یه عروس داریم . هر کاری که دلش نمی‌خواد انجام بده رو میندازه گردن داداشم . الکی هم میگه ما هم ...

شوهر منم میگه هرجا روت نشد بگی دوس نداری کاری انجام بدی یا باب دلت نبود بنداز گردن من. میگه من پشتتم. 

الهی بگردم . تورو چکار کردن عزیزم؟

باعث شدن خونه پدرم نرم

و ۶ ساله برادرم رو ندیدم 

مفصله 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اونوقت هم ميگفتي از من قايم كرد نرفت.وقتي اينجوري هستي و صميمي نبايد ازين حرفش ناراحت بشي.چه جور دوس ...

نه عزیزم اینا اگ می خواستن پنهان کنن می تونستن . باورت نمیشه خونه خریدن گفتن اجاره س سال هفتم خودشون گفتن خریدیم.اگ نمیگفتن باز هیچکس نمی فهمید.

بعد لو بره میفهمی رفته ترکیه😂😂😂

باورت میشه اگه اونا خوش باشن منم خوشم حتی اگ مسافرت کل دنیا هم برن برا من مهم نیس مهم رفتار بدیه ک باهام داشتن و من بعد از اون همه خوبی ازشون انتظار نداشتم

باورت میشه اگه اونا خوش باشن منم خوشم حتی اگ مسافرت کل دنیا هم برن برا من مهم نیس مهم رفتار بدیه ک ب ...

ولش کن عزیزم خودتو درگیرش نکن اون لیاقت نداره تقصیر تو که نیست