2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما استفاده کردین؟

همش قنده  عوارضه

فامیلم استفاده کرد آب رفت زیر پوستش پف کرد.  

بعد مدتی لاغر شد

بجاش پودر چاقی رویال بخر.   

با صبحانه و شام میخوری

اشتهات تغییر میده

صورتت چاق میشه بدنت پر میشه

من دارم میخورم صورتم عالی شده

دخـتـر خــوشـگـل جــــذاب 😎🤍

سال گذشته اورژانس بیمارستان نمازی شیراز یه آقایی اومده بود در اثر خوردن قرص گین آپ جفت کلیه هاش ازکا ...

شاید بیشتر از دروه مصفرش استفاده کردن گین آپ حداقل سه دوره بیشترش ضرر داره

همش قنده عوارضهفامیلم استفاده کرد آب رفت زیر پوستش پف کرد. بعد مدتی لاغر شدبجاش پودر چاقی رویال بخ ...

اره جواب دهیش عالیه قشنگ اومده بودم رو فرم بعد چند مدت درد شدی کنار معدم و کمرومو شونه راستمو گرفته رفتم بیمارستان فک کردن اپاندیسه  سونوگرافی گفتن سنگ صفرا هفت و نیم میل. میخواستن عمل کنن ک با پودر سنگناک سنگم دفع شد 

7/20 عروسیمه میخوام یکم چاق بشم

یعنی تقریبا یک ماه فرصت داری 

بستگی داره میخوای چقد وزن بگیری و‌چقدر برات مهمه 

اگه میخوای خیلی سریع وزن بگیری امتحانش کن ولی خب بازگشتم داره و ضرر های خودشم داره 

ولی این روشی که من بهت میگم حدود ۵ کیلو میتونی وزن بگیری بدون بازگشت و سالمه (خودتم تحقیق کن دربارش)

پودر سنجد  از عطاری معتبر بگیر 

یک قاشق سر پر پودر سنجد + یک لیوان شیر + شیره انگور رو قاطی کن

این معجون رو ۳ بار در روز بعد وعده غذایی اصلی مصرف کن (این ترکیب رو ۱ ماه بیشتر مصرف نکن دوباره میتونی از ۲ هفته بعدش شروع کنی به مصرف)

۱۰ تا بادامم باهاش بخوری عالی میشه 

پودر جوانه گندم هم خیلی تاثیر گذاره با ماست قاطیش کن بخور بعد عصرانه (اگه میخوای نتیجه بیشتری بگیری امتحانش کن وگرنه همون کار بالایی هم کارتو راه میندازه)

قرص مخمر ابجو خارجی 

ویتامین e 

زینک

هم توی اشتها تاثیر میزارن هم حسابی تپل میشی

ماکارونی تخم مرغ ابپز و سیب زمینی و خرما هم عالین 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️