سلام من خیلی کم از لپ تاپ استفاده میکنم شاید دوسه ماه یبار ولی خب گاها لازمم میشه امروز لپ تاپو باز که کردم یه علامت اومده بود کنارش که بزرگ نوشته بود ویندوز هرآلبومی ام میرفتم اون علامته بود
از سال ۹۸ ما ویندوز لپ تاپمون رو عوض نکردیم بنظرتون این علامت مربوط به تغییر ویندوزه ؟
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهان ممنون کجا باید اینکارو کرد ؟؟ باید بدیم بیرون؟
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
سلام اگر اکتیویت ویندوز نوشته باید ویندوز رو اکتیویت کنی چون خودکار اپدیت شده و چون ما ایرانی ها بدون لایسنس ویندوز نصب میکنیمبه دلیل تحریم بودنمون.. بعده مدتی که اپدیت میشه این اخطار رو میده
اگه چت جی پی تی داری عکسو بفرست بهت میگهچطوری چند ماه یه بار استفاده میکنی من از خواب بیدار میشم اول ...
😂خودمم نمیدونم چرا ولی تو این سالا حتی یبارم به اینترنت وصلش نکردیم... فقط عکس و فیلم از گوشی انتقال میدیم بهش همین دیگه هیچ کاری نمیکنیم باهاش انقد نو مونده😂😂
ویندوز خودشو آپدیت کرده احتمالا الانم اون نماد اومده که بری نصب و راه اندازیش رو تکمیل بکنی
آهان ممنون
به اینترنت وصل نیست بنظرتون خودکار بروز میشه؟
نه لازم نیست بدی بیرون.. یه اکتیویت ویندوز سرچ بزن .. مثلا ویندوزت ۱۰ هست سرچ بزن اکتیویت ویندوز ۱۰. ...
آهاان خیلی ممنون که توضیح دادی ولی فکر نکنم بتونم انجام بدم چون فکر کنم که یخرده سخت باشه
سلام اگر اکتیویت ویندوز نوشته باید ویندوز رو اکتیویت کنی چون خودکار اپدیت شده و چون ما ایرانی ها بدو ...
رمزم نتونستم براش بزارم هیچ وقت بعید بدونم بتونم😂