2777
2789
عنوان

خوشگلاا ی سوال داشتم ازتون

117 بازدید | 27 پست

۸ ماهه ازدواج کردم بدون عروسی و بدون حضور خانواده یک سری از مسائل خانوادگی خودمو بهش نگفتم یعنی نیاز ندونستم بهش بگم میترسم بفهمه خودش چیکار کنم 

فهمید بگو لازم ندیدم بگم لزومی نداشته

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مسائلی مثلا

من به دنیا میام پدرم منو به برادر خودش که بچه دار نمیشه میده تا ۱۰ سالگی با عموم زندگی کردم فکر میکردم بابای خودمه بخاطر مریضی داشت فوت می‌کنه عموم زن عموم که می‌ره منو می‌زاره دم در خونه می‌زاره می‌ره 

چه مسائلی مثلا

منم تا الان به هر کی میگم پدرم فوت کرده چون حسی به پدر خودم ندارم نداشتم اونم همین طوره چون منو نمیخواسته داده ب برادرش حتی ب شوهرم هم گفتم پدرم فوت کرده

وقتی تو نگی . به خانوادتم بسپری که نگن . پس نمیفهمه

خانواده‌ام برادرم خواهرم بهم حق میدهند و تا الان نگفتن چون من خیلی عذاب کشیدم سر این مسائل بچگی من کلا نابود شد من اصلا بچگی‌نکردم

خانواده‌ام برادرم خواهرم بهم حق میدهند و تا الان نگفتن چون من خیلی عذاب کشیدم سر این مسائل بچگی من ک ...

پس بی خیال باش نمیفهمه هیچ وقت   . 

مردها مثل ما زنها دنباله سره نخ گرفتن و جستوجو کردن نیستن . اگرر کسی صاف نیاد بزاره کف دستش . اون عمرا نمیفهمه . 

پس بی خیال باش نمیفهمه هیچ وقت . مردها مثل ما زنها دنباله سره نخ گرفتن و جستوجو کردن نیستن . اگرر ...

من با شوهرم ۳ سال دوست بودم بعد ازدواج کردیم کسیو از طرف من نمی‌شناسه خانواده هم اصلا برو بیا ندارم چون خودم نخواستم ولی بازم میترسم یه روزی بفهمه بگه دروغگویی

خانواده‌ام برادرم خواهرم بهم حق میدهند و تا الان نگفتن چون من خیلی عذاب کشیدم سر این مسائل بچگی من ک ...

واقعا هم شوهر رو نباید همه چیزو بهش بگی .یوقت یه جا ادم رو با همون میرنجونن . بعدش هم این اصلاااا مساله ای نیست که توی زندگی مشترک تاثیری داشته باشه . پس نگران نباش نمیفهمه . 

بمن دیدم زنها شوهر داشتن . میرن شناسنامشونو با صد تا ترفند جدید میکنن . دوباره با اعتماد به نفس میرن شوهر پیدا میکنن و نمیترسن . اخه این مساله تو ه اصلا مهم نیست واسه زندگی متاهلیت . نگران نباش . 

من تا ۱۰ سالگی فکر میکردم عموم پدر خودمه تا اون سن کسی به من چیزی نگفته بود بعد از اینکه خونه اومدم ...

من خودم یه چیزه مهههم رو نگفتم . ده ساله ازدواج کردم . واقعا ما خانوما یه چیزایی رو واسه خودمون بزرگ میکنیم . 

به نظر من با شناخت نسبی از شخصیت اقایون . خودش عمراااا نمیفهمه . نگران نباش