2777
2789

اصلا نمی‌دونم بوی چیه...

عجیبه خیلی عجیب...

میگم نکنه چون پاییز داره میاد همش دلممم میگیره بی دلیلللل...

مخصوصا دم غروب...

و ی بوی عجیب تو سر و دماغم پر شده ..نمی‌دونم چطور توضیح بدم متوجه بشید...

همش دلم می‌ره گذشته و دلتنگ میشم ولی دقیق نمیدونم به چی به کی به کدوم سال دقیقا دلتنگ میشم نمی‌دونم...

و خیلی حالتهای دیگه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
منم همش بدنم سنگین و حالت افسردگی دارم خاطرات بد یادم. میاد

من حتی نمی‌دونم کدوم خاطرات 

برا چی 

وای چی 

ی بوی آشنا و یجوری 

ی دلتنگی مربوط ب گذشته های خیلییییی دور ولی حتی نمی‌دونم کی و چی یجوریم نمیشه گف

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم همینم اتفاقا ی بوی عجیبی هم حس میکنم ولی نمیتونم ب کسی بگم ک بوی چیه ... کسی هم متوجه نمیشه

انگار بوی سرما خوردگی یا بوی خون هستش🤦🤦🤦🤦

اه این چ بوی هسش

ن من میدونم یهو خاطرات د یادم میان عصبی میشم و لا م میخواد پارشون کنم🤣🤣

نه من نمی‌دونم چی و کیه و دلتنگ و بی قرارم یجوریم اصن دلیلشم نمیدونم

خوش بحالت این حس من خیلی بده همش خاطرات بد یادمومیاد

باز برا شما می‌دونی علتش چیه 

برا من نه می‌دونم چیه و برا چیه یجوریم...سردرگمم..دلتنگم شدیددددد..ولی نمی‌دونم حتی برا چی و براکی...همش ی حسی می‌کشه ب گذشته ولی گذشته های خیلی دورررر..نمیدونمم ب کجا و چندین سال پیش

باز برا شما می‌دونی علتش چیه برا من نه می‌دونم چیه و برا چیه یجوریم...سردرگمم..دلتنگم شدیددددد..ولی ...

عادیه برا پاییزه یه حس همچین گندی داره ک نگو هنو نیومده یجوری بدنم یه مدته سنگییینه ک انگار از استخر تازه اومدم بیرون همش بیحاااال

عادیه برا پاییزه یه حس همچین گندی داره ک نگو هنو نیومده یجوری بدنم یه مدته سنگییینه ک انگار از استخر ...

نمی‌دونم....واقعا...

این بو چی میگ این وسط