2777
2789

تو دفتر معرفمون قرار داشتیم

شرایط کارش باب میلم نبود معرف بهم جور دیگه گفته بود ولی شرایطشو از زبون خودش جور دیگه ای شنیدم و خیلی تو ذوقم خورد

قصد بی احترامی نداشتم ولی چون نتیجه برام مهم نبود شروع به ایراد گرفتن کردم یکم حالت کل کل ایجاد شد سعی داشتم پا رو دمش بذارم که اگر آدم حساسیه خودش زودتر منصرف بشه 

ولی بعد از صحبتامون وقتی معرف تو اتاق باهاش حرف میزد با اینکه کلا پسر آرومی بود ولی صدای خندش میومد😶

دو سری حرف زدیم و معرف گفت اون که نظرش مثبته فکراتو بکن نظرتو بگو گفتم من چیز خاصی ازش دستگیرم نشد خودشم میگه از هر کی دوست داری بپرس من اخلاق بد ندارم خوش اخلاقم😶گفتم بنظر خودشیفته میاد وگرنه الان به من بگی یه طومار اخلاق بد از خودم سراغ دارم معرف گفت برو با مشاور صحبت کن و فکراتو بکن 

واسه منی که دائما رو اخلاقای بدم کار میکنم عجیبه که یکی بگه من هیچ اخلاق بدی ندارم 🤔 پرسیدم تو ۶ ماه گذشته چه تغییر مثبتی داشتی؟ گفت هیچی گفتم رو کدوم اخلاقت داری کار میکنی؟ چه اخلاقی هست که دوس داری داشته باشی ولی نداری؟ گفت من خیلی خوش اخلاقم هر اخلاقی که دوس دارم رو دارم😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خیلی آروم و سازگاره با همه چیز مچ میشه خوشت میاد ادامه بده ، برو مشاوره اگه شغلشم دوست نداری که ...

هر چند تو جواب دادن به منم آروم بود ولی حرفاشو باور نمیکنم بنظرم طبیعی نیست بیشتر خودشیفته‌س🤷🏻‍♀️

مشاوره هنوز جوابمو نداده فعلا بلاتکلیفم

هر چند تو جواب دادن به منم آروم بود ولی حرفاشو باور نمیکنم بنظرم طبیعی نیست بیشتر خودشیفته‌س🤷🏻‍♀️م ...

میفهمم عزیزم ان شالله بهترین ها سهمت 

اینکه با انسان سالم و درستی ازدواج کنی کاملا حق  هست

ولی اینم  بدون گل بی خار وجود نداره ...

حتی اون آدم خوش اخلاق و.... باز وارد زندگی بشی ، ایراداتی میبینی ازش 

به سری چیزا پذیرشه توزندگی 

💐خدایا شکرت💐
دغدغه‌م اخلاقشه شاید سر شغلش بشه توافق کنیم

عزیزم قصد دخالت ندارم اما اینجوری با ایشونم چند ماه میری میای و وابستگی پیدا میکنی و باز با کلی فکر و خیال تموم میشه مثل سری قبل که اذیت شدی

شغلش واقعا شرایط سختی داره . پس بهتره همین اول درخصوص شغل صحبت کنین و اگه توافق حاصل شد برسین به بقیه موارد

درخصوص اخلاق هم باید دوتایی برید مشاور

چون شخصی که هیچ مشکلی در خودش نمیبینه یکم شناختش سخته

میفهمم عزیزم ان شالله بهترین ها سهمت اینکه با انسان سالم و درستی ازدواج کنی کاملا حق هستولی اینم ب ...

من خودم یکم اخلاقم تنده اون تو صحبتاش می‌گفت اگر مقصر نباشه هم میره عذرخواهی میکنه و کاری نداره مقصر کیه می‌گفت بالاخره با گذشت کردن یکی از طرفین باید رابطه سرپا بمونه🤷🏻‍♀️

بنظرم این ادعای بزرگیه و باید دید واقعا همچین اخلاقی داره یا نه

عزیزم قصد دخالت ندارم اما اینجوری با ایشونم چند ماه میری میای و وابستگی پیدا میکنی و باز با کلی فکر ...

آره دقیقا قراره جلسه بعد بیشتر در رابطه با شرایط صحبت کنم این بار خیلی زودتر رابطه رو با خانواده ها پیش می‌بریم و ان شاءالله مشکلات سری پیش رو نداریم

من خودم یکم اخلاقم تنده اون تو صحبتاش می‌گفت اگر مقصر نباشه هم میره عذرخواهی میکنه و کاری نداره مقصر ...

کلا هرچی باشه  اون طرف مقابل هم از منت کشی دائمی خسته میشه 

دو طرفه است همه چییی

کلا آقایون رو دو درجه پایین تر از حرفاشون در نظر بگیر

توکل به خداااا ، انشالله بهترین ازدواج رو داشته باشی...❤️😘

💐خدایا شکرت💐
کلا هرچی باشه اون طرف مقابل هم از منت کشی دائمی خسته میشه دو طرفه است همه چیییکلا آقایون رو دو درجه ...

آره درسته همه چی باید دو طرفه باشه مثلا من آدمیم که هر چند معتقدم باید گذشت کرد ولی اگر بخوام پیش قدم هم بشم برام سخته اما اگر طرف مقابل علاوه بر گذشت کردن بیاد پیش قدم بشه من پس نمیزنم اگر واقعا بتونه پیش قدم باشه خوبه انتظار ندارم یک طرفه باشه ولی خودش یکم زیادی غلو کرد😅