2777
2789
سلام ببخشید همسر منم گفتن کین باخ داره شما عمل کردید ؟؟میشه راهنمای کنید

سلام عزیزم نه فعلا عمل نکردم و همچنان همونطورم🥲

میشه بگید شرایط همسرتون چطوریه؟ 

چند سالشونه؟ چند وقته دستشون درد میکنه؟

تو بیشتر کاراشون مچ درگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نه فعلا عمل نکردم و همچنان همونطورم🥲میشه بگید شرایط همسرتون چطوریه؟ چند سالشونه؟ چند وقت ...

چرا عمل نمی‌کنید؟؟ بیماری یه دوران طلایی داره که اگر برای عمل بگذره امکان داره دستتون از کار بیفته به مرور 

همسر منم ده ساله دستش درده ار ار گاهی میگیره می‌بست خوب میشد برا همین پیگیر نبود تا این اواخر خیلی دردش شدید شد رفت متخصص دست ام ار ای و ... نوشتن و تشخص کین باخ برای دست چپ حالا دست راست هم گفتن ام ار ای کنه که بعد برا عمل تصمیم بگیره دکتر

چرا عمل نمی‌کنید؟؟ بیماری یه دوران طلایی داره که اگر برای عمل بگذره امکان داره دستتون از کار بیفته ب ...

دیگه دنبال وقت دکتر بودم وmri انجام دادم و مدارک رو آماده کردم نشون دکتر دادم یه کم طول کشید

چند هفته اس نظر قطعی داده گفته کین باخ و عمل

ولی مثل شما نگفت که امکان داره دست از کار بیفته و یا خطرناک باشه

گفت میتونی عمل نکنی؛ ولی توصیه میکنم که عمل بشه(همچین چیزی گفت😅) بخاطر همون دو دل شدم و راستش یکم میترسم از جراحی

ولی خلاصه میخوام عمل کنم چون اذیت میشم

مچ بند استفاده میکنم ولی تاثیر خاصی نداشته

واسه من تا جایی که یادمه از پارسال دردش شروع شد و رفته رفته بیشتر شد، دیگه مثل همسر شما افتادم دنبالش ببینم چیه، پیش چند تا دکتر رفتم گفتن کین باخ

همسر شما حرکات دامنه مچش محدوده؟ میتونه مچشو بدون درد بالا و پایین کنه؟ واسه من درد میگیره🥲

ان شاءالله هر دو خوب بشیم

دیگه دنبال وقت دکتر بودم وmri انجام دادم و مدارک رو آماده کردم نشون دکتر دادم یه کم طول کشیدچند هفته ...

نه اون بدون درد بالا پایین میکنه دامنش مشکلی نداره ولی چند وقت پیش که دردش شدید بود درست نمیتونست استفاده کنه از دستش 

دکتر برلی همسر من اینجور توضیح داده که استخون مرده کم کم باعث میشه استخوان ها و غضروف های اطراف تغیر شکل بدن و ....

کین باخ رو میگن جتما عمل باید باشه 

بلخره هر جراحی و هر عملی درسر و درد و مشکلات خودشو داره اینم مثل بقیه و برای درمان شدن راه چاره ای بجز پذیرشش نیست مردم درد بیشتر از ابن رو برای عمل های زیبای تحمل میکنن اینکه دیگه ارتباط مستقیم با سلامتی داره

نه اون بدون درد بالا پایین میکنه دامنش مشکلی نداره ولی چند وقت پیش که دردش شدید بود درست نمیتونست اس ...

مامانمم همینو میگه، میگه بقیه میرن واسه زیبایی عمل میکنن😅

منم میگم آخه اونا خودشون میخوان! پس همه چیشو گردن میگیرن😅

ولی ان شاءالله میرم عمل میکنم🥲🌹

دیگه دنبال وقت دکتر بودم وmri انجام دادم و مدارک رو آماده کردم نشون دکتر دادم یه کم طول کشیدچند هفته ...

شما کی برنامه عمل دارید ؟؟؟ هر دو دستتون هست ؟؟

همسر منم توی عکس به دست راستش هم مشکوک شدن گفتن اونم ام ار ای بکنه 

دست چپش هم که درگیر شده 

ده ساله درد داره 

شما کی برنامه عمل دارید ؟؟؟ هر دو دستتون هست ؟؟همسر منم توی عکس به دست راستش هم مشکوک شدن گفتن اونم ...

ان شاءالله به همین زودیا انجام میدم 

دنبال کاراشم

نه فقط دست راستم

اتفاقا اون روز مطب بودم یه پسری هر دو دستش درگیر کین باخ بود و جراحی کرده کرده بود

امیدوارم به زودی خوب شن همسرتون و حداقل یه دستش کین باخ داشته باشه🤲🏻

نگفتن عملش چجوریه؟ پین و این چیزا میذارن یا نه؟

شما شغلتون چیه ؟؟چند سالتونه ؟؟کار با دستتون زیاد انجام میدین؟؟

شاغل نیستم ۲۱ سالمه

نه، نمیدونم شاید از گوشی باشه، زیاد گوشی دستم میگیرم شایدم بخاطر این باشه که قبلا خیلی دستمو میذاشتم زیر چونه ام، کل فشار سرم رو مچم بود🥲نمیدونم میتونه بخاطر اینا باشه یا نه؛ خودم اینطور حدس میزنم😅

ان شاءالله به همین زودیا انجام میدم دنبال کاراشمنه فقط دست راستماتفاقا اون روز مطب بودم یه پسری هر د ...

نگا عملش خیلی راهای مختلفی داره بستگی به میزان پیشرفتش و چیزای دیگه دکتر تصمیم میگیره هنوز به همسر منم نگفته امروز ام ار ای کرده منتظر جوابیم که بعد تصمیم بگیره

شاغل نیستم ۲۱ سالمهنه، نمیدونم شاید از گوشی باشه، زیاد گوشی دستم میگیرم شایدم بخاطر این باشه که قبلا ...

دکترا براش تعریفی ندارن علت های هم که تو نت نوشته صددرصدی نیست بیماری نادر درمان مشخصی نداره چون علتش رو نمیدونن فقط با عمل از آسیب بیشتر جلوگیری میکنن

خدا بزرگه من خیلی گریه کردم و ناراحت شدم و هستم منتها میگم اگر خدای نکرده لگن پا و یا جای بدترش سیاه میشد یا بیماری خیلی بدتری میگرفت چی توکل بخدا انشالا هرکی مریض داره شفا بگیره و ... هیچ چیز بالاتر از سلامتی نیست 

شاغل نیستم ۲۱ سالمهنه، نمیدونم شاید از گوشی باشه، زیاد گوشی دستم میگیرم شایدم بخاطر این باشه که قبلا ...

اگر عمل کردید لطفا منو درجریان مراحل و چگونگی و مراقبت‌های بزارید توکل کن برخدا و انجامش بده 

نگا عملش خیلی راهای مختلفی داره بستگی به میزان پیشرفتش و چیزای دیگه دکتر تصمیم میگیره هنوز به همسر م ...

درسته متوجه شدم👌

ان شاءالله خیر باشه و هر چی صلاحه رقم بخوره💗

راستی نگفتید شغلش طوریه که مچش تحت فشار باشه یا نه؟

زیاد به دستش فشار نیاره