2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین راهنمایی

112 بازدید | 16 پست

من تو اقدام نیستم ولی خوب مشکوک شدم به بارداری سیکل پریودیم نامنظمه ولی آخرین پریودیم صبح پونزدهم ماه قبلی بوده و خوب امروز پریود نشدم. این بار برای اولین بار ده روز قبل از پریودیم دو سه روز سینه درد داشتم جدی بزرگم شدن و رگای سبز روشون ظاهر شد. هنوزم تورمو دارن ولی درد کمتر شده فقط نوکش به لمس حساسه تخمدانام و لگنم و کمرمم درد میگیره و تیر میکشه پاهامم همینطور مخصوصا مچش و ساقش از ده روز پیشم نوسان خلقی خیلی خیلی شدید در حد افسردگی رو تجربه کردم خستگیم خیلی دارم شبا دیگه هشت میرم تو رخت خواب امشبم رفتیم سفر استثنا بود

مامانای سایت میتونن کمکم کنن و بگن چقدر ممکنه باردار باشم؟ 

در ضمن نبضم دارن تخمدانام هرازچندگاهی و انقدر انقباض داره که از زیر لباسم میشه دید شبیه کش اومدن 

اگر متنو خوندین ممنون میشم راهنمایی کنید تازه ازدواج کردم تجربه ندارم به مامانم و خانوادمم مایل نیستم چیزی بگم تنهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا بیبی میزنم برام دعا کنین سخته یکم بلاتکلیفی منم هیچی بلد نیستم:) 💚

ان شاالله خیره

فقط ببخشید واضح میگم با ادرار ناشتا و اول صبح بی بی بزنی بهتره 

و صمن آنکه بی بی احتمال خطا داره من خودم باردار بودم منفی نشون داد اول 

برلی لطفیان آزمایش هم برو کلا دو و سه ساعته اماده است 

ان شاالله خیرهفقط ببخشید واضح میگم با ادرار ناشتا و اول صبح بی بی بزنی بهتره و صمن آنکه بی بی احتمال ...

ممنونم 

فقط آزمایش قطعی نشون میده؟ یا مربوط میشه به زمانی که از رابطه گذشته؟