2777
2789

تجربی هستم 

هنوز یک سال مونده به کنکورم از نهم دارم میخونم 

میخوام شرایط درس خوندنمو بگم:

در طول هفته خیلی کم میرم سر سفره با خانواده غذا بخورم همونم سریع میخورم وقتم نره

چشام اسیب دیده بشدت 

بشدت بخاطر درسم تنها کردم خودمو، هیچ دوستی ندارم 

با همه قطع ارتباط کردم 

کمرم اسیب دیده 

من خودم دارم برای شرفم میخونم

مدام از طرف فامیل میشنوم بهم میگن س.همیه داری 

همش نیش و کنایه میزنن

من خودم مخالف این بی عدالتی هستم ولی واقعا دیگه اشکم در اومده اونقدر قضاوت شدم 💔 اونم منی که داره تمام تلاششو میکنه حتی از بقیه بیشتر نمیخوام تعریف از خود بدم ولی نیاز دارم درک بشم

لطفا بدون قضاوت باهام صحبت کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حالا ک داری تلاش میکنی بهتره تو آزمونت از سهمیت استفاده نکنی اونوقت قبول شدی با افتخار سربلند میکنی ک بدون هیچ سهمیه ای بوده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ب حرف. بقیه توجه نکن داری ک داری بدرک حرف بقیه تلاش خودت رو بکناز این جماعت زنده کش و مرده پرست نظر ...

دقیقا.. همین پستای زیر این تایپک هم بعضیا نیش میزنن💔

نمیدونم چرا انقدر این جماعت مرده پرستن

یه کارنامه دیدمهم اتاقیم مشاور بود مال یه دختر بود سهمیه بیست و پنج رتبه ۵ تراز کل ۹۹۰۰ رتبه منطقه ۱ ...

منم همین میگم میگم به تلاش باید دقت کرد

اونی که نخوند و با بی سوادی رفت سرکار باید گذاشت پای شرفش! 

و ناحقی

دقیقا.. همین پستای زیر این تایپک هم بعضیا نیش میزنن💔نمیدونم چرا انقدر این جماعت مرده پرستن

فقط میگم خودتو عذاب نده فقط تو نیستی که سهمیه داری....

خیلیا صندلی می‌خرن تو کارتو انجام بده دخترم❤️من درکت میکنم

دنیای دیوونه ها ؛دنیای دوست داشتنه❤️‍🩹

اگه داری استفاده کن ای کاش منم داشتم فقط خواهشاً شرفت رو بزار پای کارت جون مردم دستته به حرف مردم هم ...

ممنون از درکت ولی اونقدری تاثیر نداره برام

تمام تلاشم میکنم برام دعا کن