2777
2789
عنوان

کسی رو می‌شناسید دندونپزشک باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بین پزشکی و دندون نمیتونم انتخاب کنمچند تا سوال داشتم ازتوندرسته که به خانما چندان بها نمیدن؟از ن ...

البته من فعلا دانشجو ام و سال چهارممه 

به خانوما بها نمیدن که حرف درستی نیست عزیزم اگه کارتون خوب باشه فرق نمیکنه مرد باشین یا زن 

و از لحاظ درآمدی بله خوبه ولی قطع به یقین به درآمد متخصص و جراح های مغز و اعصاب و قلب و زیبایی نمی‌رسه مگر اینکه شما تخصص فک و دهان بخونین و ادامه بدین درآمد خیلی زیادی داره ولی بخوای عمومی هر دو رشته رو در نظر بگیرید قطعا دندون چون تو عمومی هم کارهای زیبایی لمینت و ایمپلنت و ... میتونی انجام بدی ولی عمومی پزشکی تقریبا درآمد آنچنانی نداره در نتیجه درآمد پزشک متخصص بیشتره ولی دندون تحصیلش راحت تره بیشتر علمیه و کشیک و.. نداره راحت تری

من اگه برمیگشتم عقب قطعا دوباره همینو انتخاب میکردم 

اکثرابا۶سال کارمیکنن.شیفت ندارن زودب درامدمیرسن و...

بله زود به درامد میرسن نسبت به پزشک ولی خب الانم عین پزشکی بیشتر مردم به سمت متخصص های دندون میرن و کسی که بخواد توی این شرایط اشباع موفق باشه با دندون‌پزشکی عمومی موفق نیست باید بره تخصص بخونه

نفهمیدم منظورتون چیه اکثرا با ۶سال کار میکنن

کلا دندون پزشکی عمومی ۱۲ترمه و ۶سال

پزشکی عمومی ۱۴ترم و ۷سال

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله زود به درامد میرسن نسبت به پزشک ولی خب الانم عین پزشکی بیشتر مردم به سمت متخصص های دندون میرن و ...

اکثرادندونپزشکای عمومی هستن تخصص شایدکمتر...الان اونایی ک ارتودنسی لمینت میکنن اوناهم دوندون خوندن ؟اولش ۶سال خوندن بعدتخصص؟اوناچجورین

اکثرادندونپزشکای عمومی هستن تخصص شایدکمتر...الان اونایی ک ارتودنسی لمینت میکنن اوناهم دوندون خوندن ؟ ...

چرا الان متخصص ها خیلی زیاد شدن اتفاقا

ارتودنسی جدا

فک و صورت جدا

پریو جدا 

کودکان و.....

دندون پزشکن عزیزم عمومی ها انجام میدن ولی اصلش کار‌متخصص هاست و کار‌متخصصش کجا و عمومیش کجا

هزینه متخصص هم بیشتر البته تعرفه مثلا عصب کشی پیش متخصص با عمومی فرق داره ایمپلنت و...هم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40