2777
2789
عنوان

اگه دلتون گرفته یا غمی دارین بگین

201 بازدید | 43 پست

اگه امشب یاد گذشته افتادین یا حالتون بده یا چیزی رو دلتون سنگینی میکنه میتونید بگیر 

دلم میخواد بشنوم 

شاید انقدر درد داشته باشین که در حالی که تایپ میکنید ذره به ذره اون درد دوباره تجربه بچه ولی خوشحال میشم بشنوم و همدردی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینکه مادر و پدرم زیر فشار مالی موندن ؛ همیشه براشون ناراحتم . 

پدرم به شدت مرد تلاشگری هست و هیچ وقت ناامید نمیشه . اما تا حالا موفق نشده چیز هایی رو که میخواد به دست بیاره . 

دلم براش می سوزه 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
امشب سالگرد از دست دادن پدرمه ۱۲ سالم بود از دستشدادم الان ۲۴ سالمه امشب به تمام روزهایی ک‌گذشت تا ب ...

روح شون شاد عزیزم 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

من پارسال کنکور قبول نشدم و دانشگاه نرفتم هنوز و به جاش میرم خیاطی ولی فکرش مثل خوره افتاده به جونم نمیدونم چیکار کنم با این وضع تاثیر معدل هم خیلی سخته شرکت کردن توی کنکور شب و روز تو فکرشم

روح شون شاد عزیزم

فدات شم❤️🫂🌱

برو حسابی پدر ومادرتو ببوس عزیزم توروخدا الان کامنتتو خوندم‌و گفتم اگر جات بودم دستای پدرمو هزاران‌بار میبوسیدم خودتم برو سرکار نزار بابات شرمنده بشه و شاکر خدا باش که پدرو مادرتو برات حفظ کرده❤️