2777
2789

وقتی نامزد بودیم سیوش کرده بودم به ترکی سیوش کرده بودم تقدیرم 

الان وقتی  باهم خوبیم اسمش به علاوه میم مالکیت 

دعوامون میشه میزارم متخصص ریدن به حال خوب 

قهر میکنم باهاش میزارم بختک 

همیشه هم بهش میگم مردم بختشون وا شده ما بختک افتاده رومون🤣

اوایل آقامون😆😆🤐

الان نوشتم همسر😌

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری  ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتم میشی،  بشو اما بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم ولی یکی دوستام. ی پسره هی مزاحمش میشه قصد رل اینا. این دوستم اسمش سیو میکنه خر.  بعد ی روز سر سفره بودن خانوادگی گوشیش زنگ میخوره ب خواهر زاده اش میگه ببین کیه بچه بدو بدو داد میزنه نوشته خر.  خر زنگ میزنه

پیشاپیش به خیلی از عزیزان بگم 

بعضی از مردها خوششون نمیاد که همسرشون رو با یه اسم عاشقانه و صمیمی سیو کنن 

اخلاقشونه 

خوششون نمیاد رفقاشون کلمات عزیزم و عشقم و نفسم و... رو تو گوشی‌اشون ببینه

مدلشونه

نمیگم کار خوبی میکنن 

اما لزوما کار بدی نمی‌کنن 

دلیلش دوست نداشتن شما نیست 

ترجیح میدن دوست داشتنشون رو در خلوت نشون بدن نه روی گوشی 

هر کسی یه سبکی داره 

مقایسه نکنید 

فکر نکنید اگه شما رو با اسم قشنگی سید نکرده نشونه بی علاقگیشه 

صرفا روش ابراز علاقه اش این نیست 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اون جوگیری اوایل رابطه انگاراسمون باز شده شوهرمون افتاده پایین

وای یادم نیار😆😆😆

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری  ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتم میشی،  بشو اما بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍