گل_مرداب_نیلی مدیر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 عنوان دکتر طب سنتی برای پسرزایی بهم گفت بادوم بخورم | مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 18 پست بنظرتون عجیب نیست؟ اخه من شنیدم بادوم زیاد خوب نیستمثلا من ارده با عسل میخوردم گفت خیلی سنگینه و بدرد الان نمیخوره برای زمستون خوبه (دوستان نریزید سرم من یه دختر دارم دوس دارم پسر هم داشته باشم )من تلاشمو میکنم هرچی خدا بخواد آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊 1404/06/15 | 22:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 بادام خیلی مقویه، روزی 14 عدد بخور ولی زیاد بجو مثل آدامساگه برای معده ات سنگینه شیربادام بخوربرای پ ... دقیقا گقت خیلی قشنگ بجو یا حریره بادم بخورسردیجات و لبنیات رو کلا حذف کرد آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 دیگه چیا گفت؟؟هرگی یه چیزی میگه خیلی مهمه شوهرم گرمی بخوره و تقویت اسپرم کنهگفت سردیجات،لبنیات نخوریمنباید یبوست داشته باشیمشکمم رو باید با روغن بابونه ماساژ بدم که رحمم گرم بشه آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
گل_مرداب_نیلی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 لبنیات هم نخور پیاز هم زیاد بخورید برو پیش دکتر قرص میده موقع رابطه واژن قلیایی شه احتمال پسر و ببره ... گفت اب هویج و اب سیب شیرین زیاد بخور و موقع تخمک گذاری چندبار رابطه داشته باش رحم قلیایی میشه آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊