2777
2789

خانما من معلمم حقوقم20م هست 

جاریم با سابقه من شهرداری کارمنده اونم 20هست حقوقش

اما

اونا به این ختم نمیشه 120ساعت اضافه کار میزنن ک میشه 10تمن 5تمن رفاهیات 5تمن پاداش

ک اینا اصلا داخل حکم نیستن و جز مزایا هست 

ک 20میشه40

بعضی ادارات تا 60.70هم میرسه 

ولی اونا فقط حقوق رو میگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس الکی میگن کارمندی خوب نیست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ما دبیرا هم مزایا داریم عزیزم چرا بی انصافی می کنی؟!!

مثلا به مناسبت بازگشایی مدارس قراره ۲ میلیون تو سپینو برامون شارژ بشه😏😏😏

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
ما دبیرا هم مزایا داریم عزیزم چرا بی انصافی می کنی؟!!مثلا به مناسبت بازگشایی مدارس قراره ۲ میلیون تو ...

همینم بازم خوبه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب خانم اونا اضافه کار برمیدارن طبیعتا بیشتر بهشون میدن

انتظار داری اضافه کار کنن حقوقشون همون ۲۰ تومن باشه؟

معلم نهایتاااا تا ساعت ۲ سرکاره بعضی مدارس تا ۱۲.و نیم اینا

نصف روز فقط کار میکنن معلما

۳ ماه تابستون که نمیرید

پنجشنبه جمعه خونه اید

همشم تعطیل میشه بخاطر آلودگی هوا و سرما و انرژی،..

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚