2777
2789
عنوان

کنسرت مجید رضوی کسی رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 21 پست
نگار عزیزم احوالت چطوره بانو؟😍دلتنگت بودماتفاقا تاپیک آخرمم تگت کردم نیامدیچه خبرا حالت خوبه؟

سلااااام شکوه جانم چطوری عزیزدلم ؟ 

من خوبم الهی شکر 

تبریک میگم عشقم قدم نورسیده مبارک چقدر خوشخال شدم برات 

بسیار معذرت میخام عزیزم من واقعامتوجه نشدم که تگ شدم الان تاپیکت رو نکاه کردم تاریخ رو‌ که دیدم متوجه شدم روز ۴ شنبه قبل ۱۲ شهریور بوده که من همدان دادکاه دلشتم و اصلا گوشی دستم نبوده شرمندتم عزیزدلم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااااام شکوه جانم چطوری عزیزدلم ؟ من خوبم الهی شکر تبریک میگم عشقم قدم نورسیده مبارک چقدر خوشخال شد ...

سلام به روی ماااهت

قربونت عزیزدلم

همیشه خوب باشی 

ممنونم از تبریک پر مهرت

دشمنت شرمنده باشه نازم این چه حرفیه🥲😘❤

سلام به روی ماااهتقربونت عزیزدلمهمیشه خوب باشی ممنونم از تبریک پر مهرتدشمنت شرمنده باشه نازم این چه ...

فداتبشم الهی چقدر سورپرایز خوبی کردی 

واقعا غافلگیر و خوشحال شدم 🩷

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

دوستام زفته بودن گفتن خوبهه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم...