2777
2789

تو یک کارگاه مشغول کاریم هردو اونجا زن و مرد یکجا  قاطی هستن ولی قسمت بسته بندی خانم ها تولید آقا ها اما همدیگه رو میبینیم من همکاری خانومم خوب نیستن جلفن آقام روز اول فهمید گفت با اینا گرم نگیر خداییش هم من اصلا حرف نمی‌زنم باهاشون امروز با یکیشون در مورد ماهانه حرف افتاد پرسید جواب دادم شوهرم دید بهم پیام داد تو با اون گرم گرفتی گفتم فقط در حد سوال بود خلاصه رفته بود تو خودش منم توضیح دادم قبول نکرد منم دیگ محل ندادم به شوهرم الان از ساعت سه که اومدیم خونه قهریم هر دو اصلا محل نمیدم یکجا کار کردن بده پس چرا من اون با همکاراش میگه می‌خنده چیزی نمیگم الآنم تصمیم گرفتم اصلا محل ندم بهش تا موقعی خودش بیاد سمتم والا هم کار میکنم هم حرف می‌شنوم ازش به نظرتون بهترین راه چیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه حساسیتش برای چیه؟ هرچقدرم اونا جلف باشن در حد گفت و گوی روزمره آدم با همکارش صحبت میکنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ی بار دیگه بهش توضیح بده بگو سوالی داشت زنونه و منم جواب دادم ت منو نمیشناسی من همچین ادمی هستم؟چون ...

به توضیحم گوش نداد دیگه هم نپرسید منم دیگه نمیگم یبار گفتم بهش منو دوست داره مثل اونا نشم ولی از اینور حرفمو قبول ندارم و بی‌اعتماده بهم بدم اومد 

به توضیحم گوش نداد دیگه هم نپرسید منم دیگه نمیگم یبار گفتم بهش منو دوست داره مثل اونا نشم ولی از این ...

بی اعتماد نیست مثلا میخواد جوری رفتار کنه ک دیگه ی وقت این حرکت رو تکرار نکنی ک وث اونا نشی مردا اینطوری هستن با لج کردن درست نمیشه سر ی کسی ک اصلا ارزش نداره با هم قهر باشین

جان منی❤️
این همه حساسیتش برای چیه؟ هرچقدرم اونا جلف باشن در حد گفت و گوی روزمره آدم با همکارش صحبت میکنه

خیلی حساسه نمی‌دونم چجوری حالا قبول کرد باهم کار کنیم والا تازه یه دختره هست اونجا ک دختر صاحب کارگاه هست هی اشوه می‌ره اونجا شوهرمم چند بار زیر چشمی نگاش کرده من به روش نیاوردم گفتم بیخیال اونوقت اون به من اینهمه گیر میده 

بی اعتماد نیست مثلا میخواد جوری رفتار کنه ک دیگه ی وقت این حرکت رو تکرار نکنی ک وث اونا نشی مردا این ...

دقیقا حرفتون دروسته ولی قهرمون بخاطر اینه ک حرفمو قبول نداره رفت تو خودش منم محلش ندادم تا وقتی خسته بشه