2777
2789
عنوان

کاش رسمی میومد جلو

192 بازدید | 17 پست

میگه خونه ندارم فعلا نمیشه مامانم گفته کسی زنت نمیده میگه بیام خانوادت شاید قبول نکنن خیلی بده این دوستی ها وترس از دست دادن ها دوست شدن کار هرکسی نیست حتی نشد کسی رسمی بیاد جلو میترسم از وابستگی ودل شکستگی دو سه بار خواست مادرش با مادرم صحبت کنه مادرم جواب رد داد گفت من صحبتی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز اون خوبه من یکیو دوست دارم اونم همینطور ولی مامانش اصلا نمی تونه قبول کنه یکی جز خودش برای بچش د ...

والا من حاضرم بیان فقط ما رسمی شیم خیلی بده دوستی 🥲

ببین خونواده ها چیزی میدونن که میگن نه به حرفشون گوش کن تو عاشقی هر طور باشه طرفا لازم دلت اونو میخو ...

چی بگم میگه مطمئنی عوض کردنی نیستا پشیمون شی خیلی سختی داره و... 

والا من حاضرم بیان فقط ما رسمی شیم خیلی بده دوستی 🥲

خب بهش بگو پس صبر کنه ، شده یکی دوسال دیگه تا شرایط محیاتر بشه. بلکه مادرم راضی بشه 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خب مهم پسرس بخوادت ولی خب ماهم مامانم موافق نیست پدرهامونم معلوم نیست چی بگن فعلا نمیدونن

وقتی مامانش روانیه عقل نداره منطق سرش نمیشه 😂 واقعا پسرش مهم نیست 

ترکمنم💚❤️